Dün gece tam bilgisayardan kalkacaktım, oyunu ve tarayıcıyı falan kapattım, tam o sırada oldu. Minidump raporu oluşmamış. Geçenlerde de aynı sorunu yaşamıştım, hatta bununla ilgili bir konu da açmıştım. Sorun Intel'in Wi-Fi kartı sürücüsünde gibi duruyordu, farklı bir sürücü kurunca düzeldi sanmıştım; azalmış ancak düzelmemiş. O günden beri mavi ekran yemiyordum, ta ki dün geceye kadar. Sorun neyden kaynaklı olabilir? Wi-Fi kartını daha geçen aylarda sıfır aldım, donanımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum. İşletim sistemi, chipset veya farklı bir şeyle çakışma yapıyor olabilir mi? İyice kafam karıştı, aynı zamanda sinirim bozuldu. O kadar para verip sistem topladım ancak mavi ekran alınca gerçekten moralim bozuldu.
@bicy reis sen anlarsın bu işlerden, yardımcı olabilir misin?
Arkadaşlar sorunun tek çözümü, Wi-Fi kartını değiştirmek. Başka çözüm yolu yok çünkü AC-7260 sorunlu bir kart. Bu yüzden üzülerek bu kartın kullanıcılarına söylüyorum, siz de benim gibi çöp ve kullanışsız bir kart kullanıyorsunuz. Umarım bir gün sorunsuz bir Wi-Fi kartına veya en iyi çözüm yolu olarak ethernete geçersiniz <3
Aşırı eski, Everest marka USB Wi-Fi adaptörümü tekrar bir süre kullandım ve sıfır sıkıntı, tek sorunu internetin çekmemesi ancak o da eski ve kalitesiz olmasından dolayı. Neyse ki en azından mavi ekran yedirmiyor bana
This download installs the Windows® 10 and Windows 11* Wi-Fi package drivers 23.120.0 for the Intel® Wi-Fi 7/Wi-Fi 6E/Wi-Fi 6 and Intel® 9000 series Wireless Adapters
www.intel.com
Olmadı, Aygıt Yöneticisi → Intel Wi-Fi kartı → Özellikler → Güç Yönetimi “Güç tasarrufu için aygıtı kapat” seçeneğini kaldırın.
This download installs the Windows® 10 and Windows 11* Wi-Fi package drivers 23.120.0 for the Intel® Wi-Fi 7/Wi-Fi 6E/Wi-Fi 6 and Intel® 9000 series Wireless Adapters
www.intel.com
Olmadı, Aygıt Yöneticisi → Intel Wi-Fi kartı → Özellikler → Güç Yönetimi “Güç tasarrufu için aygıtı kapat” seçeneğini kaldırın.
Eski driver kalıntıları kaldığı için olabilir. Aygıt Yöneticisi'ni açın, ağ bağdaştırıcıları → Intel Wireless … üzerine sağ tık → kaldır, çıkan ekranda “bu aygıtın sürücü yazılımını sil” kutucuğunu işaretle ve onayla. Bilgisayarı yeniden başlatın.
Olmadı, bunu deneyin.
Arkadaşlar sorunun tek çözümü, Wi-Fi kartını değiştirmek. Başka çözüm yolu yok çünkü AC-7260 sorunlu bir kart. Bu yüzden üzülerek bu kartın kullanıcılarına söylüyorum, siz de benim gibi çöp ve kullanışsız bir kart kullanıyorsunuz. Umarım bir gün sorunsuz bir Wi-Fi kartına veya en iyi çözüm yolu olarak ethernete geçersiniz <3
Aşırı eski, Everest marka USB Wi-Fi adaptörümü tekrar bir süre kullandım ve sıfır sıkıntı, tek sorunu internetin çekmemesi ancak o da eski ve kalitesiz olmasından dolayı. Neyse ki en azından mavi ekran yedirmiyor bana