Winner 32

Üstün
Dümdüz oyuncuyum. Online olarak CS, Valorant gibi düz oyunlar dışı oyun oynamışlığım yok. Bu oyun ilgimi çekti, GTA gibi takılıyoruz falan. Sizce oynanır mı?

Geçen gün Gacha aşığı arkadaşımın hatrına indirdim ama çekilir gibi değil. Acayip diyalog var. 3 saat diyalog 2-3 slot kes bitti. Böyle ilerledi saatlerce, sildim.

Genshin ve Wuwa da denedim onlar da pek farklı değildi. Bazı oyunlar için gerçekten hastası olmak lazım.

GTA ile alakası yok gacha oyunlarında genel amaç wish atıp karakter çıkardıktan sonra günlüklerle falan Build kasmak bir tık kumar da diyebiliriz. Oyun şu an yeni olduğundan genelde yeni gelen karakterler direk meta oluyor mesela birkaç gün önce gelen shinku şu an aşırı op önceki bannerlardan hotori de öyle.
Shinku:

1783881390578.webp
1783881414380.webp

Oyunun diğer gacha oyunlarına göre artısı %50 kaybetme olayı yok. Bu da genelde gacha oyunlarında olan Banner'daki karakter yerine klasik başka bir s tier karakterin gelmesi yani oyunda açtığın Banner'dan s çıkarsa o karakter kesin olarak geliyor eğer belli bir süre açıp da yine de alamazsan 70'de soft pity dediğimiz olay oluyor ve karakteri çıkarma şansın yükseliyor eğer hala çıkaramazsan 90'da garanti bir şekilde o karakteri alıyorsun.

Geçen gün gacha aşığı arkadaşımın hatrına indirdim ama çekilir gibi değil. Acayip diyalog var. 3 saat diyalog 2-3 slot kes bitti. Böyle ilerledi saatlerce, sildim.

Genshin ve wuwa da denedim onlar da pek farklı değildi. bazı oyunlar için gerçekten hastası olmak lazım.

Oyunun başlarında aslında wish kasmanın en kolay yolu story. Yine skip sistemi Genshin'den iyi Genshin'de side Quest'de bile skip tuşu çoğu zaman gelmiyor. Gacha zaten niş bir kitleye hitap ediyor herkesin oynayacağı bir tür değil. Zaten belli bir Level'den sonra benim gibi sadece günlük ödülleri alıp çıkarak Update beklemeye başlıyorsun.

Son düzenleme:
Tüm gacha'ları oynayan biri olarak, bu yeni oyun olduğu için içerik çok az ve sıkıcı. Evet, gacha oyunu ama Genshin gibi sıkı bir gacha'sı yok. 50/50 kaybetme yok ve pull kasmak da zor değil. Arkadaşlarla oynarken sarıyor. Onun dışında oyunda pek bir şey yok; hikayesi kısa, yan görevler az, oyunun daha gelişmesi lazım. Endfield de öyleydi; onun dışında oynanır, fena oyun değil.