New Cycle alınır mı?

Makaleler
20
Merhaba,

Steam'de şöyle bir oyuna denk geldim: New Cycle.

Bana biraz Frostpunk havası verdi, şirket Türk bir şirketmiş. Alıp oynayan var mı? Oyun nasıldır?

Cok guzel bir oyun. Daha da iyi olacagini dusunuyorum, size hitap ediyorsa dusunmeden alin.

Baslar baslamaz yasadigim birkac bug haricinde oyun bence epey detayli ve guzel olmus. Frostpunk'a benziyor evet. Fakat ben sevemedim. Gerci ben Frostpunk'i da cok oynayamamistim; surekli bir sorun cikiyor olmasi beni cok geriyor. Her seyi tam kivaminda yapmis olsan bile insanlardan vs surekli diyalog cikmasi, problem cikarmalari beni sinir etmisti; bunda da aynisi oldu.

Merhaba,

Steam'de şöyle bir oyuna denk geldim: New Cycle.

Bana biraz Frostpunk havası verdi, şirket Türk bir şirketmiş. Alıp oynayan var mı? Oyun nasıldır?

Bence bir şans verilir, 1 saat kadar oynayın beğenmezseniz iade edebilirsiniz.

Sayenizde haberim oldu. Türk sirket İstanbul merkezli. Oyunun gorselleri cok iyi gozukuyor.

Çok güzel bir oyun kavramınızı biraz daha açabilir misiniz?
Haklisin biraz daha somutlastirmam gerekirdi.
Tasarim Frostpunk havasi katiyor oyuna. Biraz Anno ve Factorio havasi da var.
Bu oyunlara benziyor fakat kesinlikle kopyasi degil, kafanizda canlanmasi icin somut ornekler vermeye calistim.
Factorio’yu 1200 saat oynamis biri olarak New Cycle inanilmaz hosuma gitti. Oyun erken erisimde oldugu icin kucuk problemler yasayabilirsiniz fakat cozulecegine inaniyorum. Bu kadar emek verilmis bir oyuna gereken destegi vereceklerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…