Dlclerle alıp birleştirme yapmışlar oyun şuan hype durumunda çok dolu tek fiyat üzerinde vermeleri diğer oyuncuları geri döndürmüş.Bazıları oyunları yatırım aracı gibi gördüğünden dediklerim tam anlaşılmıyor. Oyun oynanabilir zaten kaliteli bir oyun tekrar düşerse oynamassın olur biter. :)

@CanPatrioTic @KdrKaya89 @Adelayn oyunun fişini kesmişler. Dediğim gibi günleri sayılıydı ve sonunda resmi olarak açıklamışlar.

Bu aralar arkadaşla New World'e başlasak mı, kışın iyi gider vs. diye araştırma yapıyorduk, indirim zamanı değerlendirecektik. Adamlar oyuna desteği kesmişler. İyi ki bir hata yapıp direkt satın almamışız. WoW'dan şaşmamak lazım demek ki. Paylaşımınız için teşekkürler.

Bu aralar arkadaşla New World'e başlasak mı, kışın iyi gider vs. diye araştırma yapıyorduk, indirim zamanı değerlendirecektik. Adamlar oyuna desteği kesmişler. İyi ki bir hata yapıp direkt satın almamışız. WoW'dan şaşmamak lazım demek ki. Paylaşımınız için teşekkürler.

Oyunu çıktığı zaman satın alıp 60 saate yakın oynamıştım ama günümüzde zaten PvP odaklı, klan bazlı ve en önemli şehir ele geçirip finansal fayda edebildiğin bir oyun sisteminin tutmasına imkan yoktu. Üstüne Amazon işbilmez bir şekilde bu oyunu buy to play yaptı yetmedi DLC satmaya çalıştı... Bir ara çıkan para bugunu da hesaba katmak lazım. Kendi kendilerini bitirdiler resmen. Tabii oyunun kapatılması abartı bir karar olmuş bence yapılması gereken ücretsiz 1 DLC daha çıkartılıp sonra oyunun haklarının 3. bir firmaya devredilmesi olmalıydı.

Tabii oyunun kapatılması abartı bir karar olmuş bence yapılması gereken ücretsiz 1 DLC daha çıkartılıp sonra oyunun haklarının 3. bir firmaya devredilmesi olmalıydı.

Katılıyorum. Çok yerinde bir karar olurdu. Belki devralan firma oyunu adam ederdi en azından Amazon'u oyun konusunda iyi hatırlamaya çalışırdık. Bu saatten sonra da büyük çaplı bir oyun işine gireceklerini pek sanmıyorum, girseler bile birçok insanın güvenini kaybettiler. Bu işin şahı Blizzard, son yıllarda MMO türünde bir tek WoW oynuyordum; hem classic hem de Retail gerçekten başyapıt, içerik desen sonsuz, topluluğu oyuncu dostu vs. Hazır kış ayı yaklaşırken WoW dışında farklı bir MMO deneyeyim istiyordum ama nasip olmadı.

Katılıyorum. Çok yerinde bir karar olurdu. Belki devralan firma oyunu adam ederdi en azından Amazon'u oyun konusunda iyi hatırlamaya çalışırdık. Bu saatten sonra da büyük çaplı bir oyun işine gireceklerini pek sanmıyorum, girseler bile birçok insanın güvenini kaybettiler. Bu işin şahı Blizzard, son yıllarda MMO türünde bir tek WoW oynuyordum; hem classic hem de Retail gerçekten başyapıt, içerik desen sonsuz, topluluğu oyuncu dostu vs. hazır kış ayı yaklaşırken WoW dışında farklı bir MMO deneyeyim istiyordum ama nasip olmadı.

WoW kadar grup odaklı olmasa da runescape tavsiye edebilirim. Hem RS3 hem osrs versiyonları kendi içlerinde çok kaliteli yapımlar. Özellikle iki oyunda da geçici süreliğine açılan "leagues" "grandmaster" gibi oyun modlarında X8, X16 ve ekstra bir sürü perk ile oyunun ilerlemesini inanılmaz hızlandıran işlerle oyunu hızlıca deneyimleyebilirsiniz. Son zamanlarda çoğu WoW yayıncısı 0'dan Runescapeye başladı örneğin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende maalesef şimdi gördüm. Gerçekten üzüldüm, severek oynadığım bir oyundu. Böyle güzel bir potansiyeli olan oyunun kötü yönetim ile içine etmeleri gerçekten yazık.

Başından beri çok hatalı kararlar verdiler, kitleyi dinlemediler. Üstüne oyunun temelinde olan yanlışlıklar ve eksiklikler tuzu biberi oldu. Ben 3 yetenekli MMO sistemini çok beğenmiştim ama aşırı PvP odaklı bir oyun sistemini hiç sevmemiştim çünkü klanlar arası rekabet öyle bir vaziyetteydi ki milletin cenazesi olsa oyuna giremese klandan atılmasına falan sebep oluyordu. Buy to play sistemi MMO'larda hiç tutmamış bir şeydi niye böyle bir şeye giriştiler anlaması güç.

İyi ki satın almamışız, satın alanların parası boşa mı gidecek şimdi?

Evet.

Reis tamam en haklı sensin, çıkmamış LOTR MMORPG de tutmamış zaten daha çıkmadan. Yani baştaki kodoman hepsini kovup fişi çekerse oyunda gider yani. Şirket bir karar verince sence oyunun mekanikleri veya dünyası fark eder mi sence?

Teşekkür ederim.