Benzer konular
- Çözüldü
İkisinin arasında donanım olarak çok bir fark yok. Next 2000 Wi-Fi S modelinde dahili Wi-Fi bulunuyor. Amazon'da herhangi bir indirim etkinliğinde Next'in ürünleri bayağı iyi fiyatlara düşüyor takip et derim. 2 gün önce biten bahar indirimlerinde Next 2071 852 TL, Next 2000 Wi-Fi S 599 TL idi.Merhaba. Next markasından uydu alıcı almayı düşünüyorum. Next 2000 HD Plus ya da Next 2000 Wi-Fi S hangisi alınmalı yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
İkisinin arasında donanım olarak çok bir fark yok. Next 2000 Wi-Fi s modelinde dahili Wi-Fi bulunuyor. Amazon'da herhangi bir indirim etkinliğinde Next'in ürünleri bayağı iyi fiyatlara düşüyor takip et derim. 2 gün önce biten bahar indirimlerinde Next 2071 852 TL, Next 2000 Wi-Fi s 599 TL idi.
Next 2071 donanım olarak konuda ki 2 modelden daha iyi. Wi-Fi direk olarak yok ancak ethernet desteği var.Next 2071 de baktım ama hem satıcılara
Sorduğunda hem teknik bilgilerine baktığında net bilgi alamiyorum benim icin önemli olan en başta dahili Wi-Fi olması ondan sonra HD olması ondan sonra teknik özelikleri en sonda uygulamalar ve işlevselikleri örnek olarak YouTube desteği olması gibi.