Merhaba. Next markasından uydu alıcı almayı düşünüyorum. Next 2000 HD Plus ya da Next 2000 Wi-Fi S hangisi alınmalı yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
HD Plus'ta Wi-Fi desteği var ama USB dongle alarak kullanabiliyorsunuz, diğer modelde dahili olarak Wi-Fi kullanabiliyorsunuz. Next firması niye değişik renklerle ürün çıkartıyor anlamış değilim.
Merhaba. Next markasından uydu alıcı almayı düşünüyorum. Next 2000 HD Plus ya da Next 2000 Wi-Fi S hangisi alınmalı yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
İkisinin arasında donanım olarak çok bir fark yok. Next 2000 Wi-Fi S modelinde dahili Wi-Fi bulunuyor. Amazon'da herhangi bir indirim etkinliğinde Next'in ürünleri bayağı iyi fiyatlara düşüyor takip et derim. 2 gün önce biten bahar indirimlerinde Next 2071 852 TL, Next 2000 Wi-Fi S 599 TL idi.
İkisinin arasında donanım olarak çok bir fark yok. Next 2000 Wi-Fi s modelinde dahili Wi-Fi bulunuyor. Amazon'da herhangi bir indirim etkinliğinde Next'in ürünleri bayağı iyi fiyatlara düşüyor takip et derim. 2 gün önce biten bahar indirimlerinde Next 2071 852 TL, Next 2000 Wi-Fi s 599 TL idi.
Next 2071 de baktım ama hem satıcılara
Sorduğunda hem teknik bilgilerine baktığında net bilgi alamiyorum benim icin önemli olan en başta dahili Wi-Fi olması ondan sonra HD olması ondan sonra teknik özelikleri en sonda uygulamalar ve işlevselikleri örnek olarak YouTube desteği olması gibi.
Next 2071 de baktım ama hem satıcılara
Sorduğunda hem teknik bilgilerine baktığında net bilgi alamiyorum benim icin önemli olan en başta dahili Wi-Fi olması ondan sonra HD olması ondan sonra teknik özelikleri en sonda uygulamalar ve işlevselikleri örnek olarak YouTube desteği olması gibi.
Next 2000 wifi işinizi görür. 1080p full HD YouTube desteği, IPTV ve dahili wifi özellikleri kullanışlı. Yazılım desteği var. Bazen YouTube da hata olabiliyor. Düzeltiyor. Kanal geçişleri ve görüntü kalitesi de iyi. 2071 olanda yazılım ve donanım farklı.