İsimbulamajim
Üstün
Alınabilecek en ucuz Android TV Box. Hafızanın 16 GB olması iyiymiş.
Yeni bir model Arçelik kullanmıstım, arayüzü falan akıcı değildi maalesef. Galiba o 1GB 8 GB ROM'luydu.HDMI 2.1 desteği var 2 GB RAM mevcut, bizim 60K'lık Arçelik televizyon daha iyi.
Hocam bunu sorgulatmak icin nereye bakmak gerekiyor, bendeki TV Box'da destek var mı merak ettim.Google Widevine L1 lisansı da var gözüküyor. Fiyatı da güzel.
4K televizyon açılırken gelen Arçelik logosu piksel piksel Android menüsü de aynı şekil 144p idi yazılar falan berbat ama bu başka bir videonun konusu.Next'in eskiden yaptıkları TV box'lar tam bir faciaydı, bu fena değilmiş. Allwinner H616'yla benzer bir işlemci var. SD girişi de olsaymış iyi olacakmış.
Yeni bir model Arçelik kullanmıstım, arayüzü falan akıcı değildi maalesef. Galiba o 1GB 8 GB ROM'luydu.
Hocam bunu sorgulatmak icin nereye bakmak gerekiyor, bendeki TV Box'da destek var mı merak ettim.
Hocam incelemeye bakabilirsin. Eğer bütçe arttırabilirim dersen MeCool KM2 Plus bakabilirsin.Arkadaşlar Philips televizyonumuz var ve Smart değil. Arayüzünden de memnun değilim çok yavaş ve kendi App Store'unda neredeyse hiçbir uygulama yok. Bunu alıp taksam arayüz vesaire değişiyor mu tam olarak nasıl oluyor?