- Makaleler
- 6
Servis desteği ne alemde bunun? İffalcon firmasını ilk kez duyuyorum.
TCL'nin yan markası. Servis konusu TCL'de de sıkıntıydı zaten. Bölgesel olarak araştırmak gerek ama büyükşehirlerde problem olmaz.Servis desteği ne alemde bunun? İffalcon firmasını ilk kez duyuyorum.
iFFalcon anakart ve CPU olarak daha iyi, depolama olarak daha iyi, 140 Hz ve daha çok dimming zone barındırıyor. Her açıdan daha iyi diyebilirim.
TCL'nin yan markası. Servis konusu TCL'de de sıkıntıydı zaten. Bölgesel olarak araştırmak gerek ama büyükşehirlerde problem olmaz.
Servisi tabii ki bulunuyor daha yeni aldım hatta alır almaz firma beni aradı ve kargo gelince direkt arayın aynı gün kuralım dedi. İlgili olmaları sevindirdi. Not: İnternette TV'nin satıcısı kendileriydi.Yeni duydum bu markayı. Düzgün iş yapıyorlarsa alınır. Zaten servis desteği dediğim illa bir servisi bulunuyor muçünkü ilk kez duydum bu firmayı. Ama TCL'nin alt firması ise iyi. En azından isim yapmıs bir firmanın alt firması.
Hocam instaniz varmı soru sormak içinServisi tabii ki bulunuyor daha yeni aldım hatta alır almaz firma beni aradı ve kargo gelince direkt arayın aynı gün kuralım dedi. İlgili olmaları sevindirdi. Not: İnternette TV'nin satıcısı kendileriydi.