NextDNS ve DNS over TLS ile Discord Açılıyor

Onun için Keenetic veya OpenWrt yüklü bir cihaza zapret kurmanız gerekiyor, iki taraf ta destekliyor.

Ben modeme VPN kurup çözdüm. Hiç haberim bile olmuyor VPN açıkmış değilmiş sadece Discord'a VPN'den çıkış yapıyorum.

Ben modeme VPN kurup çözdüm. Hiç haberim bile olmuyor VPN açıkmış değilmiş sadece Discord'a VPN'den çıkış yapıyorum.

Size hangisi uygun geliyorsa onu kullanın hocam, şimdilik elimiz kolumuz bağlı DPI bypass ya da VPN dışında çok fazla bir seçeneğimiz yok.

TT kullanıyorum Chrome'ye özel DNS girdim ama Discord'a girmedi.

Hocam videolu bir anlatım gelir mi? Konuya biraz yabancıyım.

Azıcık araştırdım işe yarıyor arkadaşlar. İnternetim Millenicom ve şu an Discord'a girdim.

Son düzenleme:
Mac'te işe yaradı fakat iPhone'da DNS aktif gözükmesine rağmen discord gibi yasaklı sitelere erişim sağlayamıyorum. Türk telekom ev interneti ve Turkcell mobil veri ile denedim ikisinde de çalışmadı IOS'ta.

Günlükler kısmında isteğim gözüküyor fakat yine de erişim yok.

Son düzenleme:
bu konuyu biraz araştırdım fakat yapamadım bende keenetic modem kullanıyorum tam olarak nasıl yapacağım konusunda yardımcı olma şansınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…