Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Crestfallen

Uzman
Dostlar biraz tuhaf bir yazı biliyorum ama kafayı yedirtti bana. Markette telefonumun NFC özelliğini kullanarak tanımlı kartla temassız bir alışveriş yaptım. Ertesi gün kredi kartı ekstreme baktım ama ödeme geçmemişti. Fişi kontrol ettim. Para çekilen kartın ilk dört ve son dört haneleri farklı. Benim öyle bir kartım yok.

Edit: Konuyu açtıktan sonra fark ettim. Nfc ile öderken uygulama kart numarasını değiştiriyormuş. Ödeme neden gizli bilmiyorum muhtemelen banka kaynaklı. Zamanınızı aldığım için üzgünüm.

Son düzenleme:
Hangi banka? İş bankasında NFC ile öderken farklı kart numarası ile geçiyor sistem, benim de başıma gelmişti. Eğer isterseniz bankayı arayabilirsiniz.

Hangi banka? İş bankasında NFC ile öderken farklı kart numarası ile geçiyor sistem, benim de başıma gelmişti. Eğer isterseniz bankayı arayabilirsiniz.
Evet ben de sonra fark ettim. Ödemeyi ekstre de göremeyince başkasından çekti fikri oluştu kafamda. Ödeme sırasında da sorun yaşamıştım çekmiyor falan demişti market çalışanı.