Detaylar
Kim cevapladı?Denuvo'nun eski versiyonu böyle, son sürümünü düşünemiyorum bile.Birazcık geç olmus. Zor mu bu kadar Denuvo'yu geçmek?
- Makaleler
- 2
Denuvo'nun eski versiyonu böyle, son sürümünü düşünemiyorum bile.
Korkunç...
blacktooth
Uzman
Denuvo sahibi oyun kırılsa bile bir sonraki güncelleme ile bu kapanırsa oyunun tekrar kırılması gerekiyor. Bu sürümü yayınlayan kişi şu sıra eski Denuvo oyunlarını kırıyor. Belki gelecekte daha yeni oyunlara sıra gelebilir. Zor ama göreceğiz.
Nullestio
Uzman
Denuvo'nun eski versiyonu böyle, son sürümünü düşünemiyorum bile.
Sanırım bu korumayı ekleyince oyunu optimizasyon etmek daha zor diye duydum, o yüzden bazı yapımcılar koymuyor.
Evet, burada bir aciklamasi da var. Crack CODEX'in henuz tamamlanmamis calismasindan sizdirilmis ve saglikli calismiyormus.Zamanında kırılmıştı ama FitGirl bu oyun tam anlamıyla kırılmadı deyip repacki kaldırmıştı sanırım, tam hatırlayamadım, olayı bilen arkadaş varsa aydınlatabilir.
Esas neden pahali oldugu icin koyamiyorlar. Denuvo ucuz bir sey degil, her oyun kopyasi satisinda ayri, abonelik olarak da her ay ayri ucret aliyorlar. Bunun karsiliginda elde edilecek gelir onu amorti etmeyecekse koymuyorlar.Sanırım bu korumayı ekleyince oyunu optimizasyon etmek daha zor diye duydum, o yüzden bazı yapımcılar koymuyor.
Son düzenleme:
Nullestio
Uzman
Evet, burada bir aciklamasi da var. Crack Codex'in henuz tamamlanmamis calismasindan sizdirilmis ve saglikli calismiyormus.
Esas neden pahali oldugu icin koyamiyorlar. Denuvo ucuz bir şey degil, her oyun kopyasi satisinda ayri, abonelik olarak da her ay ayri ucret aliyorlar. Bunun karsiliginda elde edilecek gelir onu amorti etmeyecekse koymuyorlar.
Anladım. Sizin bilginiz var bu konu hakkında. Repackcılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce gerçekten virus var mı içinde örnek olarak FitGirl veya dodi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bana sormadınız ama söyleyeyim yok.Anladım. Sizin bilginiz var bu konu hakkında. Repackcılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce gerçekten virus var mı içinde örnek olarak FitGirl veya dodi.
Sağlıklı çalışan oyunu baya bozan bir korumaydı fakat artık eskisi gibi değil hep gelişiyor. Büyük gelir getirecek oyunlar için genelde koyuluyor ve gerçekten başarılı. Crack oynayan kitle halen performans bahanesiyle Denuvo'nun olmaması gerektiğini yoksa oyunu satın almayacaklarını söylüyor. Ama onların tek derdi oyunu bedava oynamak.Sanırım bu korumayı ekleyince oyunu optimizasyon etmek daha zor diye duydum, o yüzden bazı yapımcılar koymuyor.
alp15eren
Yetkin
- Makaleler
- 1
Denuvo, kırılması bayağı zor bir koruma. Bunu yapabilen kişiler var tabii ki. Genelde yüksek miktarda bağış varsa ya da yapımcıya karşı bir öfke varsa direkt kırılıyor. Mesela EMPRESS, 12 günde Hogwarts Legacy'i kırdı. Bunun dışında Denuvo oyunlarına bypass yapılabildiği için de fazla uğraşılmıyor.Birazcık geç olmus. Zor mu bu kadar Denuvo'yu geçmek?
Son düzenleyen: Moderatör:
dewberry
Üstün
2020 civarı kırılmıştı zaten.
2020'de denemiştim, adım gibi eminim.