Muhtemelen ürün arızalı. Ben NK1 Max ile 8 ohm kadar düşük iemleri sürüyorum son seste.

Benim düz Windows'ta %30 civarında kullanma sebebi nedir peki? Anakartım ASUS TUF B650 Plus.
Ürün arızalı diye kanaat geldi zaten teknikten, sitede stok görünmüyor ama büyük ihtimalle değişim istesem misli ile yapacaklar o da aşağıdaki ikisinden biri olur:

Benim düz Windows'ta %30 civarında kullanma sebebi nedir peki? Anakartım ASUS TUF B650 Plus.
Ürün arızalı diye kanaat geldi zaten teknikten, sitede stok görünmüyor ama büyük ihtimalle değişim istesem misli ile yapacaklar o da aşağıdaki ikisinden biri olur:

Razerda da mı 30 sonrası çok yüksek geliyor? Sense kullanmadım onu bilmiyorum. Bu ikisinden allegroyu seç. Epz 16 bit. 400 liralık apple dongle bile 24 (kayıpsız müzik 24 bittir).

Razer'da %80-%100 arası gidiyor. IEM'de %30 civarı Max ki oyunlarda filan da sesi ayrı kısıyorum.
Elimde olsa da denesem Her türlü allegro seç bence. Yine aynı şey olursa ve ses açamıyor olursan da kenara kaldırır apple dac alırsın. Daha sonra alacağın kulaklıklar için bekler ve razerda da rahat edersin

Elimde olsa da denesem her türlü allegro seç bence. Yine aynı şey olursa ve ses açamıyor olursan da kenara kaldırır Apple DAC alırsın. Daha sonra alacağın kulaklıklar için bekler ve Razer'da da rahat edersin.

Değişim istedim 23 Nisan diye geri dönüş olmadı ama bakalım yarın geri dönüş yaparlar. Büyük ihtimalle ürün yok elimizde filan diye şey yaparlar, ona göre yol izleriz.

@Trina, kiwi AD1 alacağım sanırım. Arkadaşın dediği gibi daha bilindik bir marka ama NK1'deki çip daha iyi sanırım?

NK1: CX31993.

AD1: KT02H20 Kiwi Ears AD1 DAC/AMP Ses Kartı

Ya da şöyle bir cihaz buldum:
Klasse ALC5686

Son düzenleme:
Değişim istedim 23 Nisan diye geri dönüş olmadı ama bakalım yarın geri dönüş yaparlar. Büyük ihtimalle ürün yok elimizde filan diye şey yaparlar, ona göre yol izleriz.

@Trina, kiwi AD1 alacağım sanırım. Arkadaşın dediği gibi daha bilindik bir marka ama NK1'deki çip daha iyi sanırım?

NK1: CX31993.

AD1: KT02H20 Kiwi Ears AD1 DAC/AMP Ses Kartı

Ya da şöyle bir cihaz buldum:
Klasse ALC5686
Klassenin sattığı aliexpress no name dac. Ad1 alma amp yok içinde.