Detaylar
Kim cevapladı?Küme düşüreceklerini sanmam. Devlet kurtarır, alıştık..
Türk Telekom'u öyle yapmışlardı.
seeraddar
Yetkin
Küme düşüreceklerini sanmam. Devlet kurtarır, alıştık.
Türk Telekom'u öyle yapmışlardı.
Ben, vergilerimin topçulara verilen uçuk paraların ödenmesi için kullanılmasını istemiyorum. Bu Galatasaray, Fenerbahçe ve diğer tüm takımlar için de geçerli.
Aynen öyle. Devlet vergilerle kulüplere, şirketlere para aktarmasın.Ben, vergilerimin topçulara verilen uçuk paraların ödenmesi için kullanılmasını istemiyorum. Bu Galatasaray, Fenerbahçe ve diğer tüm takımlar için de geçerli.
Sye
Uzman
O da bir şey mi topçuların vergilerini de biz ödüyoruz. Ve bu 3-10m arası alan topçular 10 günde 3 maça çıkamıyorBen, vergilerimin topçulara verilen uçuk paraların ödenmesi için kullanılmasını istemiyorum. Bu Galatasaray, Fenerbahçe ve diğer tüm takımlar için de geçerli.
Ruhsuz gibi maçta takıma yardım etmeyenler de çok hocam.O da bir şey mi topçuların vergilerini de biz ödüyoruz. Ve bu 3-10m arası alan topçular 10 günde 3 maça çıkamıyorşaka gibi.
Sye
Uzman
Mesela bizde İsmail Yüksek var bir sakatlanıyor, bir bayık bayık geziyor antremanlara geç kalmalar falan. Say say bitmez; Osayi vardı 7 ay tribini çektik. Maximin antremana geç gelir, vücut değerlerini medyaya fake paylaşır. Bunlar bir de sadece gördüklerimiz arka planda neler neler var kim bilir, bunlara da bir ton para ödeniyor maalesef. Aldığım formaların bu tarz insanların cebine gittiğini düşününce formaları yakasım geliyor.Ruhsuz gibi maçta takıma yardım etmeyenler de çok hocam.
Bizde daha fazla.Mesela bizde İsmail Yüksek var bir sakatlanıyor, bir bayık bayık geziyor antremanlara geç kalmalar falan. Say say bitmez; Osayi vardı 7 ay tribini çektik. Maximin antremana geç gelir, vücut değerlerini medyaya fake paylaşır. Bunlar bir de sadece gördüklerimiz arka planda neler neler var kim bilir, bunlara da bir ton para ödeniyor maalesef.
João Mário, Milot Rashica vs..
SF26
Üstün
Josef tipi 6 numara olarak alındı anlaşılan, iyi bir transfer. Duyduğum kadarıyla 5 yıla bölünmüş 9 milyon.
Aynı zamanda Ndidi de tüm alacaklarını bırakmış, yani yaklaşık 6.5 milyonluk masrafı da kendi kurtardı.
Şimdi sırada en acilinden yenilenmesi gereken bir sağ taraf ve Nkoudou gibi paso depar atıp hücumda adam üstünlüğü yaratacak bir sol kanat lazım.
Mümkünse bir tane de aklını kullanma yetisine sahip bir sağ ayaklı stoper alalım.
Aynı zamanda Ndidi de tüm alacaklarını bırakmış, yani yaklaşık 6.5 milyonluk masrafı da kendi kurtardı.
Şimdi sırada en acilinden yenilenmesi gereken bir sağ taraf ve Nkoudou gibi paso depar atıp hücumda adam üstünlüğü yaratacak bir sol kanat lazım.
Mümkünse bir tane de aklını kullanma yetisine sahip bir sağ ayaklı stoper alalım.