PoseidonWhisper 2
Uzman
Bilgisayarı da satıp en azından 1-2 ay idare etsin diye de ifade etmiştim. Samsun Merkez tarafında cafeler haricinde ne gibi işler yapılır bilmiyorum. İşkur dışında da nasıl araştırılır anlamaya çalışıyorum. Asgari olarak kalacak yer dediğiniz kiralık bir odaysa da ya da ev ise en az 1+0 olsa bile 15k ile başlıyor ve depozito en az 2-3 yerine göre alınıyor. Sonrasında en az 1 yıllık sözleşme istediklerini düşündüğümde plan yapamıyorum. Sessizce plan derken yatılı iş olarak önerdiğiniz sektörler var mı? Ne olabilir?3-5 bin TL'yle plansız çıkmak özgürlükten çok barınma krizine dönüşür. Önce Samsun merkezde iş ve uygun bir oda ayarlayıp, bir aylık masrafı garantiye alırdım. Göz karartmak değil, sessizce plan yapıp doğru zamanda çıkmak daha mantıklı.
Çok bedava bir bakış açısı sizinkisi. Tam olarak size bu şekilde hissettiren şey nedir?
Yaş olmuş 35 ve berber ne kadar uygun bir seçenek bir düşünmem gerekir.Gözümü karartsam gider çadır alıp geceleri pek kimse bulunmayan yerde açıp uyurdum.
İş olarakta her işi yapardım. En basitinden Berber diyelim.
Berber yanında bedava çalışıp öğrenmeye çalışırdım hatta bunun için berbere para bile verirdim.