Bu bana Sony'nin ünlü bir hacker ile olan davasını kazanmak için, onun adına sahte PlayStation hesabı açmasını hatırlattı.
Kendisi basit bir hacker değildi tabii. George Hotz olur kendileri. Şu anda bir AI şirketi var.

Yani illa bir tane indirme tusuna basmak gerekiyor virus yemek için, anladim.
İndirme, eklenti yükleme vb. Bildirim tuşuna basarsan da virüs yerine spam yersin onu da kapatırsın zaten.

Klasik Nintendo. Zaten haklı değillerdi, şimdi daha da dibe batıyorlar.
Yuzu tarafı da tam olarak haklı değildi hocam. Genel halkın bilmediği çok şey var :)

1709722387457.webp

Demek istediğim "mesela girseydin bir şey indirmeden virus yiyebilir misiniz?" di.
Siteye girer girmez otomatik indirmeler yapan şeyler var ama öyle şeyler sıkıntı olabilir yanlışlıkla indirirsiniz falan. Gerçi tarayıcılar uyarıyor güvensiz indirmeleri.

Hocan paranoyak olduğum için çok sorguluyorum, affedin, bildirim tuşu derken kastınız ne?
1709722518940.webp

Hocam sanki paranoyak değil de biraz bilgisayar konusunda bilgisizsiniz. Virüs programı kullanmayı ihmal etmeyin en azından bazı şeyleri öğrenene kadar.

Siteye girer girmez otomatik indirmeler yapan şeyler var ama öyle şeyler sıkıntı olabilir yanlışlıkla indirirsiniz falan. Gerçi tarayıcılar uyarıyor güvensiz indirmeleri.

İndirsen de açmadıktan sonra bir şey olmaz. Biraz akıl, biraz bilinç lazım yani. Ben küçüklüğümden beri hiç virüs yemedim virüs programı da kullanmıyorum.