Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hangi Nintendo?Yuzu Emülatör'ü var bir sanırım bunun için ama nasıl kullanacağımı bulamadım, anlayamadım diyelim daha doğrusu. Bunun dışında emülatör bilen var mı veya Yuzu'yu nasıl kurabilirim?
NES için fceux.
SNES için bsnes.
N64 için Project 64.
Gamecube / Wii için Dolphin.
Wii U için Cemu.
Switch için Yuzu.
3DS için Citra.
DS için melonDS.
GBA için batGBA.
Virtual Boy için Reality Boy.
Öneririm.
Nintendo tamam da hangi Nintendo? Switch'ten mi bahsediyorsunuz? Yuzu dediğinize göre.
Hangi Nintendo?Yuzu Emülatör'ü var bir sanırım bunun için ama nasıl kullanacağımı bulamadım, anlayamadım diyelim daha doğrusu. Bunun dışında emülatör bilen var mı veya Yuzu'yu nasıl kurabilirim?
NES için fceux.
SNES için bsnes.
N64 için Project 64.
Gamecube / Wii için Dolphin.
Wii U için Cemu.
Switch için Yuzu.
3DS için Citra.
DS için melonDS.
GBA için batGBA.
Virtual Boy için Reality Boy.
Öneririm.
- Makaleler
- 7
Switch oyunlari icin Yuzu veya Ryujinx, Wii U oyunlari icin Cemu, Wii ve GC oyunlari icin Dolphin, DS oyunlari icin melonDS, 3DS oyunlari icin Citra kullanin.
Yusuf Kerem
Yetkin
Hangi Nintendo?
NES için fceux.
Snes için bsnes.
N64 için project 64.
GameCube / Wii için dolphin.
Wii'u için cemu.
Switch için Yuzu.
3DS için citra.
DS için melonds.
Gba için batgba.
Virtual boy için reality boy.
Öneririm.
Hocamın dediği gibi oynarsın ama gerçek bir Nintendo konsolu havası veririmi bilmem.
Eski Nintendo'lar zor bulunduğuna göre?Hocamın dediği gibi oynarsın ama gerçek bir Nintendo konsolu havası veririmi bilmem.
- Makaleler
- 4
Telefonda yuzu ile katana zero oynamıştım. Güzel bir Switch emülatörü. İnternette aratırsan rehber bulursun, prod.keys falan atman lazım oda bu sitede var: Switch Prod Keys | Prod.Keys v17.0.0 2024 For Ryujinx & Yuzu
Bulduk diyelim, peki sonra? Televizyon al, yoksa dönüştürücü al, orijinal oyun bul. (Oyunlar böbrek parası.)
Mesen kurup, siteye girip, 40kb oyun indirmek daha basit.
Yuzu emulatörü ile oynarsın. Switch oyunu olduğu için.@199 Super Smash Bros Ultimate'i hangi emülatörden oynayabilirim hocam?
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-