- Makaleler
- 6
Daha uzun bile sürer oyunların koruma teknolojisi daha kırılacak üstüne bir de anakartta çip alanları yok.
Switch 2 hiç alınacak bir cihaz gibi de durmuyor zaten
Daha uzun bile sürer oyunların koruma teknolojisi daha kırılacak üstüne bir de anakartta çip alanları yok.
Harika. Zaten Baseus'un 15W'lik bir Powerbank'i var elimde. Marka saglam bana gore. Sag ol.Baseus modeli https://www.akakce.com/powerbank/en...ital-ekranli-hizli-sarj-fiyati,143484040.html ben kullandığım zaman aşırı memnundum uzun yolda bayağı götürdü beni kafadan 2'ye katlıyor bataryayı. Ayrıca aşırı kalın da değil.
Switch 2 hiç alınacak bir cihaz gibi de durmuyor zatenLite benlik bir cihaz mesela... Onu alıp akabilirim ki emulatorler hiç iyi çalışmıyor.
Yani rakiplerine göre sadece adı olan bir firma. ROG Ally zamanına göre öyle aman aman bir kalınlıkta da değil yani arada ki güç neredeyse 3 katı olduğunu göz önünde bulundurursak canavar. Kendi cihazlarımın karşılaştırması:
Eki Görüntüle 170984
Eki Görüntüle 170985
Eki Görüntüle 170986
Arkadaşlar biraz şunları da hesaba katın. şu an bir Switch 2 oyunu 2500 TL onu geçtim Cloud save ve online oynama bile paralı. Bunu alacağına git 16-17 bine ROG Ally Extreme al hem Switch oyunlarını oyna hem de kat kat güçlü bir donanımla Switch 2'nin açamayacağı oyunları da oyna ayrıca Windows ile istediğini yapmaya girmiyorum bile.
Nintendo Switch Lite almayı düşünüyordum ama pahalı geliyor bana. Olmazsa Steam Deck almayı planlıyorum.
Konu acarsan yardimci oluruz.Nintendo Switch Lite almayı düşünüyordum ama pahalı geliyor bana. Olmazsa Steam Deck almayı planlıyorum.
Ne kadara geliyor ki? Bende şu an fazladan çipsiz bir V2 var mesela yeni aldım Pro controllerla 3.5'a geldi. Alalı 1 hafta oluyor.
Eki Görüntüle 170988
Switch'in pahalı bir konsol olduğu konusuna katılmak ile birlikte muadili olan el bilgisayarı önermek bence mantıksız. Çünkü dediğiniz hiçbir el konsolu yeni Switch 2 oyunlarını oynatamıyor ya da Nintendo oyunlarını çok oyunculu şekilde oynamanı sağlamıyor.
Eğer kullanım amacı bilgisayar oyunlarını portatif olarak oynamaksa zaten laptop denen bir cihaz var eğer ufak olması gerekirse el bilgisayarları mantıklı olabilir ama Switch alternatifi maalesef değiller.
ROG Ally bunun en uç örneği zaten. Arayüz olarak bilgisayar kullanmak zorunda değilsin playnite gibi uygulamalarla arayüz değişimi var hatta kendi Launcher'ı da gayet stabil. Switch 2 oyunları şu an halihazırda aşırı vasatlar şu an gelen oyunlar ne ki Cyberpunk var o zaten PC de mevcut e Mario Kart world e bakıyorsun tek farkı dünya genişlemiş sürdüğün şey yine aynı Zelda'ya hiç girmiyorum bile 10 dolara grafik yükseltme satıyorlar. Ayrıca ROG Ally de gayet kompakt bir cihaz bu kadar güçlü bir cihaz almayıp Steam Deck OLED'e yöneledebilirsin o daha da rahat.
Ayrıca son 2 yıldır falan Switch satıyorum deli gibi ve etrafımda epey kullanan var bir kez multiplayer satın aldıklarını görmedim aldığım oyunda multiplayer kullanamayıp para veriyorsam bu düzende bir sorun vardır. Normal Switch alanda kırdırıyor saçma sapan eski oyunlar bile 2 bin TL gibi komik rakamlarda olduğu için.
Switch 2'nin bu versiyonunun el bilgisayarından farkı ne? Batarya da ne artısı var? AAA oyunlarının geneli PC de olan oyunlar zaten şu an.