Elma ısıran
Yetkin
GeForce Now Avrupa ülkelerinde çok daha iyi.
Ben Switch cok seviyorum. Zelda vs akiyor. Eger oynarim diyorsaniz alin. Oynamasaniz bile arada super oyunlar cikinca acarsiniz. Imkan varsa Switch 2 alinir. Steam Deck gibi super olamaz tabi. Oyunlar hem daha pahali hem daha az. Bir tik Nintendo oyunlarini sevmek lazim. Eger ki ben cok PC oyunlarinada duskunum vs diyorsaniz Steam Deck'i oneririm. WoW oynayanlar bile var. Handheld WoW tecrubeside ayri bir zevk keske bende tadabilsem.Herkese selam, önümüzdeki 2-3 ay içerisinde Polonya'ya gideceğim ve uzun bir süre geri dönmeyeceğim. Elimde bir MacBook Pro var ancak oyun oynamak için müsait bir cihaz değil maalesef. GeForce NOW da Polonya'da ne kadar iyidir bilmiyorum, o yüzden size bir sorum var:
Ana oyun cihazım olarak Nintendo Switch 2 almayı düşünüyorum. Sarı sitede garantisiz kapalı kutu cihazlar var. Hâlihazırda MacBook olduğu için de oyun cihazı olarak 2. bir laptop alamam maalesef, o yüzden el konsoluna yöneldim, baktığım zaman da Steam Deck veya Lenovo ve ASUS'un el konsolları da güzel duruyor. Sizin öneriniz ne olurdu?
Handheld hevesin varsa cipli OLED Switch al. Kutuphanesi oldukca genis. Switch 2'nin pil omru serinin en kotusu. Alinabilecek bir konsol degil. Eski jenerasyon olan Switch'i tercih edin. Mumkunse OLED olsun. Lite'da alinabilir F/P acisindan.
Hurafe. Çipli cihazların tümünde oyunlara erişirsin. Hatta PSP ve PS1 oyunları ekstra olur.Hocam cipli olan versiyonda galiba hangi cipi taktiginiza gore oyunlari indirdiginiz online magaza degisiyormus, bu magazalar da kapanabiliyormus. Yani sirf cipli diye aldigim cihazda aldiktan 1-2 ay sonra oyun indirememek paramin cop olmasi demek. Boyle bir olay var mi yoksa hurafe mi?
Selamlar,Herkese selam, önümüzdeki 2-3 ay içerisinde Polonya'ya gideceğim ve uzun bir süre geri dönmeyeceğim. Elimde bir MacBook Pro var ancak oyun oynamak için müsait bir cihaz değil maalesef. GeForce NOW da Polonya'da ne kadar iyidir bilmiyorum, o yüzden size bir sorum var:
Ana oyun cihazım olarak Nintendo Switch 2 almayı düşünüyorum. Sarı sitede garantisiz kapalı kutu cihazlar var. Hâlihazırda MacBook olduğu için de oyun cihazı olarak 2. bir laptop alamam maalesef, o yüzden el konsoluna yöneldim, baktığım zaman da Steam Deck veya Lenovo ve ASUS'un el konsolları da güzel duruyor. Sizin öneriniz ne olurdu?
Handheld hevesin varsa cipli OLED Switch al. Kutuphanesi oldukca genis. Switch 2'nin pil omru serinin en kotusu. Alinabilecek bir konsol degil. Eski jenerasyon olan Switch'i tercih edin. Mumkunse OLED olsun. Lite'da alinabilir F/P acisindan.
Olabilir ama sarj omru Lite'in bile altinda. Su an icin exclusive oyuna da sahip degil. Ben almazdim. Konu sahibi istedigini yapabilir. Kendi parasi sonucta. Kisisel fikrim alinmayacagi yonunde.Kesinlikle alınır şu an sadece Mario Kart 8 olsa da bir sorun çıkmadığı sürece Switch kadar uzun ömürlü olacak yani en az 8 yıl boyunca 1.parti Nintendo oyunlarını oynayabileceksiniz.
Arkadaş Türkiye'den Switch 2 alacak olsaydı onun yerine Switch Lite mantıklı olabilirdi fakat Polonya'da Switch 2'nin fiyatı buraya kıyasla çok daha ucuz.
Selam,
Ben Polonya'da yaşıyorum. Fiyat olarak Türkiye'deki fiyatın neredeyse yarısı. Kesinlikle Türkiye'den almanı önermem. Cihazın kendisine gelecek olursak OLED'in problem edildiğini gördüm kullanılan LCD panel gayet güzel HDR desteğiyle de beraber kesinlikle tatmin edici bir ekranı var. Şarj süresi en büyük eksisi ama el konsolundaki rakiplerine bakacak olursak hiçbirinin gerisinde değil bu fiyat skalasında. Sadece Nintendo standartının altında bir şarj süresi var. Switch 2 oyunları daha yeni yeni gelecek şu an cihaz almaya değecek kadar oyun yok ama anladığım kadarıyla buraya geldiğinde oyun oynayabileceğin hiçbir cihazın yok bu şekilde bakarsak olaya kesinlikle alabilirsin. Bu arada GeForce NOW Türkiye'den kat kat daha iyi çalışıyor.
Ben Varşova’da yaşıyorum. Media Markt harici fiziksel mağaza olarak, Media Expert, RTV Euro AGD, X-Kom mağazalarından bulabilirsin. Eğer online alışveriş yapacak olursan Ceneo pl sitesinden en uygun fiyata nerde varmış diye kontrol edip o şekilde alabilirsin. Şu anda yeni ürün olduğu için çok fiyat fark etmeyecektir. Fiyatlarda Mario Kart bundle paket 2399 PLN sadece konsol olan paket ise 2199 PLN. Bugünün kuruyla da 10.82 tl ye denk geliyor 1 PLN. 26 bin tl ile 23800 tl aralığına denk geliyor.Polonya'nin neresindesiniz hocam? Bir de MediaMarkt harici Nintendo gibi teknoloji urunlerinin satildigi yerel magazalar var mi ve oradaki fiyatlar ne duruma?