Nintendo Switch alırken nelere dikkat edilmeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Melohholem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 466
  • Etiketler Etiketler
    switch

Teknik şeylere pek takılmak istemiyorum, emülatör ile oynuyordum fakat PC başında kasıntı kasıntı oyun oynamaktan genel olarak sıkıldım. Yayıla yayıla oynamak istiyorum. Lite alacaktım fakat ekranını hiç beğenmedim çok çağ dışıydı.
Bildiğiniz veya önereceğiniz bir yer varsa oradan da alabilirim.

Hocam benim bildiğim başka şehirlerde yer yok. Ayrıca ekran illaki OLED olmak zorunda mı? V1 al çipsiz kır oyna mis gibi.

Hocam benim bildiğim başka şehirlerde yer yok. Ayrıca ekran illaki OLED olmak zorunda mı? V1 al çipsiz kır oyna mis gibi.

Onun ekranını görmedim fakat Lite'ın ekranı ile aşağı yukarı aynı olduğunu biliyorum, renkler ve parlaklık 2015'te ki Android telefonlar gibi. Genelde çok hevesli bir insan değilimdir fakat çok heves ettim bari almışken iyisini alayım diye düşünüyorum. Bu çip işi canımı sıktı ama örneğil aldıktan 6 ay sonra bozulacaksa üzülürüm yani.

İfadeler: 199
Hocam çip riskli bir iş yanlış yapıldığı zaman cihaz bozulabilir bile. Ekran önemli değilse 2.el V1 al bütün oyunları kur.

Hocam çip riskli bir iş yanlış yapıldığı zaman cihaz bozulabilir bile. Ekran önemli değilse 2.el V1 al bütün oyunları kur.

Almayı düşündüğüm yer khalkedon elektronik 17-18 yıllık esnafmış, yarın arayıp soracağım çip konusunda nasıl titizler mi diye veya bir garanti verecek mi bana falan diye. Beni ikna ederse alırım, tecrübelerimide buraya yazarım tekrar.
Dediğim gibi LCD ekran ve parlaklık olayı Lite ve V1 için çok büyük eksi olay, mevcutta kullandığım 10 yıllık tablet ile aynı ekran özelliklerine sahipler.

İfadeler: 199
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…