Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Arada 1.2mm çap farkı var esnek değil ise uymaz.
Elastik bir şey ise belki sündürülerek oturtulabilir ancak boyutları uyumlu değil.
Razer Kishi V2'nin analog çubuk çapı 8.8mm.
Nintendo Switch'in analog çubuk çapı ise 10mm.
Elastik bir şey ise belki sündürülerek oturtulabilir ancak boyutları uyumlu değil.
Razer Kishi V2'nin analog çubuk çapı 8.8mm.
Nintendo Switch'in analog çubuk çapı ise 10mm.
13.5 mm gözüküyor dış çapı. Resimde gözükmese de yaklaşık 1.2 mm yükseltir deniliyor yani kalınlık 1.2 mm. 10 Mm'lik bir analoğun içine sığması gerek.
Kısaca büyük gelir.
İnternetteki birkaç kaynağa baktım. Kendi cihazın elinde ise ölçerek de bakabilirsin eğer bilgide yanlışlık var ise belirtmen iyi olur.Razer Kishi v2'nin analog çubuk çapı 8.8mm.' bu bilgiye nasıl ulaştın, çok merak ettim.
@Beyza internette birkaç tane kullanma kılavuzu buldum 8.8mm çap olduğu yazıyor. Sende de kılavuz var ise bakabilirsin.
Benzer boyutta veya aynı boyuta sahip elastik bir korumalık bulup takabilirsin.Kishi v2'ye analog koruyucu yok mu yani, neyle koruyacağım ben bu analogları![]()
Tamamen oturacağının garantisini kimse veremez ancak esnetip oturtursun.
Son düzenleme:
Ps4/5 için satılanlar var genellikle. Neredeyse hiçbirinde ölçü bilgisi yok. Rastgele bir tane alıp silikonlamakta bir seçenek. Daha farklı bir şey isterseniz eva kağıdı kullanabilirsiniz.