Archive Org'a yüklüyorum şu an. O tarafta onay olayı falan var mı bilmiyorum. Belki uzun sürebilir öyle bir şey varsa. İstersen özelden link atarım.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam simdi inanin ben sosyal medya hic kullanmiyorum.Eki Görüntüle 230907
DM yok galiba bu forumda, çözemedim. Buradan link paylaşmama izin verilir mi bilmiyorum. İstersen discrod'dan ekleyebilirsin nick: sertay . @31592
O zaman archive'e yüklenince haber vereyim. Aratıp bulabilirsiniz herhalde.Hocam simdi inanin ben sosyal medya hic kullanmiyorum.
Hocam sizin gibi kral bir insani kaybetmem istemem. Discord acip, ekleyecegim sizi.O zaman archive'e yüklenince haber vereyim. Aratıp bulabilirsiniz herhalde.
Türkçe yamalı oyun oynamak bu kadar uğraşlı olmamalı ya. Bunlarla uğraşana kadar kendi yamanı kendin yaparsın valla ai ile falan. Saçma sapan site yapmışlar. Bağış alıyorlar nereye gittiği belli değil. Bedava paylaştıkları yamaları herkese açık paylaşmıyorlar. Yok facebook takip et yok telegram gel. Sinirlerim bozuldu. Dalga geçer gibi iş yaparlarsa bende bunu yaparım. Günlerdir şu olaylar için uğraşıyorum 
Neredeyse 15GB'ı yüklenmişti dakikalarca öyle kaldı. Galiba buga girdi kaldırıp tekrar yüklemeyi deniyorum...
Neredeyse 15GB'ı yüklenmişti dakikalarca öyle kaldı. Galiba buga girdi kaldırıp tekrar yüklemeyi deniyorum...
Son düzenleme:
15 gb mi? Oha.Türkçe yamalı oyun oynamak bu kadar uğraşlı olmamalı ya. Bunlarla uğraşana kadar kendi yamanı kendin yaparsın valla ai ile falan. Saçma sapan site yapmışlar. Bağış alıyorlar nereye gittiği belli değil. Bedava paylaştıkları yamaları herkese açık paylaşmıyorlar. Yok facebook takip et yok telegram gel. Sinirlerim bozuldu. Dalga geçer gibi iş yaparlarsa bende bunu yaparım. Günlerdir şu olaylar için uğraşıyorum
Hocam, bir sunucu kiralayin, alan adi alin ve yayimlayin orada. Yeminle ads'ten aylik 3-5 kazanirsiniz.
Aylik 5-10K trafik bile yeter yani.
Para kazansam benim için iyi olur tabi ama öyle bir çıkar için yapmıyorum en baştan beri. Bu süreden sonra da olmaz gibi.15 gb mi? Oha.
Hocam, bir sunucu kiralayin, alan adi alin ve yayimlayin orada. Yeminle ads'ten aylik 3-5 kazanirsiniz.
Aylik 5-10K trafik bile yeter yani.
Siteyi ben kodlardim, backendini de Java Springboot ile yazardim ama benim de hic yapasim gelmiyor XD.Para kazansam benim için iyi olur tabi ama öyle bir çıkar için yapmıyorum en baştan beri. Bu süreden sonra da olmaz gibi.
Yama arşivini archive.org'da "Nintendo Switch Türkçe Yama Arşivi" yazarak bulabilirsiniz. Sağ taraftan show all yaparsanız tüm yamalar gözükür.
@31592
@31592