Yolda Witcher 3'ü yüklemeyi bekleyeceğime Switch'de açarım bir el Mario Kart girerim şahsen.
Bu arada Nintendo dunyasina girecekse konu sahibi DS cok daha mantikli baslangic icin. Fakat grafik takintisini bir kenara birakmak lazim. 3.000 TL'ye R4 kartli DS Lite bulunuyor. Cipli Switch Lite'lar 7.000 TL'den basliyor.

Evet hocam çipletcem. Yoksa mantıklı değil.

Hocam pahalı. Ben uygun ve ele iyi geliyor diye Lite bakıyorum zaten.

Çipleteceğim, o zaman PSP oyunları da mı dahil oluyor? Mesela hangileri?

Hepsi dahil PPSSPP var bu konsollarda istediğini oynarsın. Ben Linux bile kurdum.

Ağır oyunları oynadı sanırım. Ki Nintendo'da Mario vs sarar. Onları oynamak için alıyor muhtemelen.
Şu ana kadar oynadığım oyunlar. Witcher 3'ü tekrar oynarım Nintendo'da. 400 saate yakın sürem var, çok seviyorum. RDR1 mesela Nintendo oynayabilirim. Başka büyük oyun FIFA falan.

1761154537700.webp

Evet hocam çipletcem. Yoksa mantıklı değil.

Hocam pahalı. Ben uygun ve ele iyi geliyor diye Lite bakıyorum zaten.

Çipleteceğim, o zaman PSP oyunları da mı dahil oluyor? Mesela hangileri?

PSP emu yükleyip oyunlarını oynuyorsun diye biliyorum. Ama sadece PSP emu yoktur. Diğer konsollarında emulatoru vardır illa.

Alınır on numara makine.

Bence Switch Lite ergonomik olarak en iyi el konsollarında zirveye oynar. Hafif ve güzel. Boyut vs yeterli gayet. Şarjı da iyi. Ben oyunlarından ötürü Nintendo sevmiyorum sadece.

Alınır on numara makine.
Bunu okudum, baya iyi yazıydı. Elinize sağlık.
PSP emu yükleyip oyunlarını oynuyorsun diye biliyorum. Ama sadece PSP emu yoktur. Diğer konsollarında emulatoru vardır illa.
Hepsi dahil PPSSPP var bu konsollarda istediğini oynarsın. Ben Linux bile kurdum.
İyiymiş hocam. GoW'lar vs oynatıyor mu yani? Uncharted'lar vs eski?