erdym
Üstün
Mesela ortalama kaç saat çalışıyor ki? Ben en fazla 2-3 saat oynarım yani durmadan. Sonra şarj ederim.
Oyuna göre değişir fakat 5 saat civarı bir süresi var.
Mesela ortalama kaç saat çalışıyor ki? Ben en fazla 2-3 saat oynarım yani durmadan. Sonra şarj ederim.
4-5 saat gider Mario Kart'da. Parlaklik orta ses orta olmak uzere. Maks yaparsan her seyi 3-4 saat ekran suresi alirsin.Mesela ortalama kaç saat çalışıyor ki? Ben en fazla 2-3 saat oynarım yani durmadan. Sonra şarj ederim.
Oyuna göre değişir fakat 5 saat civarı bir süresi var.
Yeter de artar ya. PC'de bile o kadar uzun süre oynamıyorum. Hatta zaten aylardır PC'de adam akıllı oynamıyorum oyun, sarmıyor.4-5 saat gider Mario Kart'da. Parlaklik orta ses orta olmak uzere. Maks yaparsan her seyi 3-4 saat ekran suresi alirsin.
Yeter de artar ya. PC'de bile o kadar uzun süre oynamıyorum. Hatta zaten aylardır PC'de adamakıllı oynamıyorum oyun, sarmıyor.
Düzgün şekilde ses verirse, gecikme olmazsa çekilir çilesi. Yapacak bir şey yok.Bu konsolların en iyi yanı uyku modu optimizasyonu çok iyi diğer Handheld'ler gibi beklemiyorsun açtığın gibi kaldığın yerden devam ediyor. Tek sorunu BT kulaklık bağlantısı leş gibi her açtığında ayarlardan tekrar bağlaman gerekiyor.
Nasıl ya? Peki video var mıdır düzgün?Bu video fake muhtemelen. G99'lu cihazlar bile tokezleyebiliyor GoW 2'de.
Kamikaze tak. Sorun olmaz.Düzgün şekilde ses verirse, gecikme olmazsa çekilir çilesi. Yapacak bir şey yok.
Peki çiplettiğimde sonradan bu çipin gitme gibi bir olayı vs var mı? İzmir'de yaşıyorum.
Tüm yanıtlar için çok teşekkürler, tüm soruların cevabını aldım ve çok memnun oldum.