Detaylar
Kim cevapladı?Çipli ve sıfır şeklinde 15 bin liraya bulunuyor, teknoloji marketlerinde saçma fiyatlar var.
Yarı parasına anca gider diye düşünüyorum. Sıfır ve cipsiz şekilde tahtakale ve İstanbul içerisinde 13 bin liraya sıfır bulunuyor.
Oyunlar hariç cihazın 7-8 bin lira arası eder, sana az gelirse bu rakamlar satma süren uzar.
Yarı parasına anca gider diye düşünüyorum. Sıfır ve cipsiz şekilde tahtakale ve İstanbul içerisinde 13 bin liraya sıfır bulunuyor.
Oyunlar hariç cihazın 7-8 bin lira arası eder, sana az gelirse bu rakamlar satma süren uzar.
erdym
Üstün
Anlık şu anki fiyatı söyleyeyim 9 bine kutulu dock ve her şey dahil RDR FIFA GTA Trilogy gibi dijital oyunlara sahip hesapla beraber birkaç gün önce 9000 TL'ye aldım. Aynı şekilde birkaç ilan daha var. Fakat senin cihazında dock olmaması kötü olmuş tavsiyem oyunları ayrı ayrı satman bu arada cihazı satıyorsan alıcı da ayarlayabilirim şu an arkadaşım OLED arıyor.
ZeQ
Uzman
DiscordAnlık şu anki fiyatı söyleyeyim 9 bine kutulu dock ve her şey dahil RDR FIFA GTA Trilogy gibi dijital oyunlara sahip hesapla beraber birkaç gün önce 9000 TL'ye aldım. Aynı şekilde birkaç ilan daha var. Fakat senin cihazında dock olmaması kötü olmuş tavsiyem oyunları ayrı ayrı satman bu arada cihazı satıyorsan alıcı da ayarlayabilirim şu an arkadaşım OLED arıyor.
.dc91.
erdym
Üstün
Bakarsınız hocam.