Öncelikle bu işlem çipli Nintendo Switchlerde uygulanabilir. Zaten orijinal cihazda güncelleme yapmak aşırı basit.
ニンテンドースイッチライト Nintendo Switch Lite 未対策機 cfw 美品

İhtiyacımız olanlar (fiziksel olarak)
  • 1X Switch
  • 1X Micro SD Kart
  • 1X Micro SD Kart Okuyucu
  • 1X Bilgisayar için Type-C uçlu kablo
  • 1X Bilgisayar
  • 1X Oyun
  • 1X Update dosyası
İhtiyacımız olanlar (dijital olarak)
  • 1X Awoo Installer
  • 1X Ns-Usbloader
İndirme linkleri:

Awoo Installer yükleme
GitHub - Huntereb/Awoo-Installer: A No-Bullshit NSP, NSZ, XCI, and XCZ  Installer for Nintendo Switch

• İndirdiğiniz Awoo Installer dosyasını RAR'dan çıkartın.
  • Şu dosya dizinini takip edin: Awoo Installer>switch>Awoo Installer>Klasöre sağ tık ve kopyalayı seçin.
  • Micro SD Kartınızı, SD Kart okuyucuya takın ve PC'ye yerleştirin.
  • Dosya Gezginini açın. SD Kart okuyucu şeklinde yeni bir seçenek göreceksiniz. İçinde atmosphere ve switch adlı bir dosya görürseniz doğru yerdesiniz demektir.
  • SD Kart okuyucunun içine geri dönün. switch dosyasına tıklayın. Sağ tık yapıp yapıştırın Awoo Installer'ı.
Applet Mode'a girin
Aşağıdaki rehberimde bunu anlattım. Applet Mode şart.
  • USB kabloyla Switchinizi PC'ye bağlayın.
  • Herhangi bir oyuna tıklayın A ile.
  • R1'e basılı tutun ve A'ya basın.
  • İşlem tamam Applet Mode'a girdiniz.

NS-USBloader - another one Tinfoil and GoldLeaf USB installer | Page 5 |  GBAtemp.net - The Independent Video Game Community

• Üstteki işlemleri yaptıktan sonra NS-USBloader'ı kurun ve açın.
  • Sol üstte Tinfoil yazıyorsa onu Awoo yapın.
  • Switche geri dönün ve Albume tıklayın. Ardından Awoo Installera girin.
  • Install Over USB seçeneğini seçin.
  • PC'ye geri dönelim ve NS-USBloaderdan devam edelim.
  • Sol alttan Select Files'ı seçin. İndirilenler kısmına gelin ve Update dosyasını seçin ve Aç'a basın.
  • Sağ alttan Upload NS'e tıklayın. Nintendo Switche geri dönelim.
  • Awoo Installerdan oyunun Update'i gelmiş olmalı. Soldaki tiki işaretleyin. SD Card yazan yerde A'ya basın.
  • İşlem tamam. Artık oyununuz güncel.
Takıldığınız yer varsa yardımcı olurum.

@Simon, hocam Nintendo almayı düşünüyorum ama PC de oyunları deneyip almayı düşünüyorum. PC de Nintendo emu kursamda inanılmaz hantal ve kontroller kötü çalışıyordu. Bu konuyla ilgili bir bilginiz varsa rehber bekleriz :D

@Simon, hocam Nintendo almayı düşünüyorum ama PC de oyunları deneyip almayı düşünüyorum. PC de Nintendo emu kursamda inanılmaz hantal ve kontroller kötü çalışıyordu. Bu konuyla ilgili bir bilginiz varsa rehber bekleriz :D
Switch oyunları yalnızca Switch'de oynanmalı. Elinizi çabuk tutun derim çünkü fiyatlar zamlanacak. Bundan önce Nintendonun 3DS konsolu zamlanmıştı epey. Switch'de zamlanacak. Bir de çipli alın.

Switch oyunları yalnızca Switch'de oynanmalı. Elinizi çabuk tutun derim çünkü fiyatlar zamlanacak. Bundan önce Nintendo'nun 3DS konsolu zamlanmıştı epey. Switch'de zamlanacak. Bir de çipli alın.

Zamlansın ya çok sorun değil. Yani oyunları bilmeden alıp sıkılırsam bir ton laf yerim şimdi :D Lite almayı düşünüyorum normali ile arasındaki farklar neler? (şimdi almayacağım, sadece fikir danışma)

Zamlansın ya çok sorun değil. Yani oyunları bilmeden alıp sıkılırsam bir ton laf yerim şimdi :D Lite almayı düşünüyorum normali ile arasındaki farklar neler? (şimdi almayacağım, sadece fikir danışma)
Ekran kalitesi ve şarj ömrü farkı var. Lite'ı TV'ye bağlayamazsın ama OLED'i bağlarsın.

Switch oyunları yalnızca Switch'de oynanmalı. Elinizi çabuk tutun derim çünkü fiyatlar zamlanacak. Bundan önce Nintendonun 3DS konsolu zamlanmıştı epey. Switch'de zamlanacak. Bir de çipli alın.
13.000-15.000 lira arası ikinci el Nintendo Switch OLED cihazlar. Sıfır alıp Hepsiburada ile bir bilişim mağazasından başka şehre gidip çiplettirsem mi? Kendime yakın olan şehirlerde çipli Switch satan ya da çiplettiren bir yer yok. İkinci el ve sıfırın fiyatının aynı olması canımı sıkıyor.

13.000-15.000 lira arası ikinci el Nintendo Switch OLED cihazlar. Sıfır alıp Hepsiburada ile bir bilişim mağazasından başka şehre gidip çiplettirsem mi? Kendime yakın olan şehirlerde çipli Switch satan ya da çiplettiren bir yer yok. İkinci el ve sıfırın fiyatının aynı olması canımı sıkıyor.
Param Guvendeyle cipli cihaz alin. 12-13 bine bulursunuz.