Sizler Denuvo'yu cok hak ediyorsunuz, gun gelecek oyun kira fiyatlari satilik fiyatlara donecek. O gunun sabahindaki mavide beni hatirlayin.

Son düzenleyen: Moderatör:
O pek mantikli oeneklerinizin ustune bir tane ben ekleyecegim, ev kapilari kiriliyor diye levye illegal mi?

Hocam şu nefreti bırakıp objektif bir şekilde bakarsanız Nintendo'nun haklı olduğunu fark edeceksiniz. Dediğim gibi ortada bir ürün var ve para kazanılıyor. İnsanlar konsol almak yerine emülatör ile oynuyor ve Nintendo bu işten zararlı çıkıyor. Tabii ki dava açacaklar. Adamları tutup öpmelerini filan mı bekliyordunuz?

Hocam şu nefreti bırakıp objektif bir şekilde bakarsanız Nintendo'nun haklı olduğunu fark edeceksiniz. Dediğim gibi ortada bir ürün var ve para kazanılıyor. İnsanlar konsol almak yerine emülatör ile oynuyor ve Nintendo bu işten zararlı çıkıyor. Tabii ki dava açacaklar. Adamları tutup öpmelerini filan mı bekliyordunuz?
Yani konsolu al, oyunu yine kır. Bu sefer konsol da alınmıyor.

Oyunu yuzu calmadi.
Emulatorde nintendodan gelme kod yok(?)
Oyununu korsandan nintendo koruyamadi.
Vicdan demiyorum, yasal olarak kim hakli?

Yani konsolu al, oyunu yine kır. Bu sefer konsol da alınmıyor.

Gerçekten öyle. Nintendo keyfinden mi exclusive oyun yapıyor? Konsol satsın diye yapıyor. Siz gidip konsol bile almadan exclusive oyun oynuyorsunuz. Bir de gelmiş Nintendo haksız diyorsunuz. Şaka gibi gerçekten.

Gerçekten öyle. Nintendo keyfinden mi exclusive oyun yapıyor? Konsol satsın diye yapıyor. Siz gidip konsol bile almadan exclusive oyun oynuyorsunuz. Bir de gelmiş Nintendo haksız diyorsunuz. Şaka gibi gerçekten.
Ben oynuyorum emülatörden, nedeni açık yani herkese. Oynamamak elde değil. Çünkü oyunları süper. Konsol aldırtır yani.