Oyun Nintendo'nun? Konuyu okudunuz mu siz?
"Zelda tears of the Kingdom'ın resmi sürümünden 1.5 hafta öncesinde yasa dışı 1 milyon kez indirilmesi nedeniyle dava açıyor.

Nintendo, tropic Haze'e yasal işlem başlatıyor ve öykünücünün yaratıcılarının bir jüri önünde yargılanmasını talep ediyor ve telif hakkıyla konulan her eserle ilgili olarak 150 bin dolar tazminat ve Yuzu'nun kazandığı karların yanı sıra fiili zararları da almayı seçiyor."

Adamlar open Source çalışıyorlar ve kendi kodlarını yazmış bunda herhangi bir şekilde telif hakkı ihlali doğmaz, doğamaz şöyle düşünün herhangi bir oyun firması Windows'a crackli ürün çalıştırdığı için dava açabilir mi? Büyük ihtimal açamaz.

Sorun emülatör değil oyunların telifi.

"Zelda tears of the Kingdom'ın resmi sürümünden 1.5 hafta öncesinde yasa dışı 1 milyon kez indirilmesi nedeniyle dava açıyor.

Nintendo, tropic Haze'e yasal işlem başlatıyor ve öykünücünün yaratıcılarının bir jüri önünde yargılanmasını talep ediyor ve telif hakkıyla konulan her eserle ilgili olarak 150 bin dolar tazminat ve Yuzu'nun kazandığı karların yanı sıra fiili zararları da almayı seçiyor."
Hocam sen bu konuda çok cahilsin çünkü oyunun korsan oynanması ile yuzunun bir alakası yok, sen crackli oyun oynanabiliyor diye windowsun suçlu olduğunu gördün mü ? yuzu oyunu korsan bir şekilde yaymadı insanlar korsan indirip yuzu üzerinden oynadılar aynı şey windows içinde geçerli, oyunların telifi oyunu korsan olarak yayan siteyi bağlar yuzu hiçbir zaman korsan olarak herhangi bir oyunu yaymadı sadece emulatör hizmeti verdi bilmiyorsanız yorum yapmayın.

Hocam sen bu konuda çok cahilsin çünkü oyunun korsan oynanması ile yuzunun bir alakası yok, sen crackli oyun oynanabiliyor diye Windows'un suçlu olduğunu gördün mü? Yuzu oyunu korsan bir şekilde yaymadı insanlar korsan indirip Yuzu üzerinden oynadılar yanı şey Windows içinde geçerli, oyunların telifi oyunu korsan olarak yayan siteyi bağlar Yuzu hiçbir zaman korsan olarak herhangi bir oyunu yaymadı sadece emulatör hizmeti verdi bilmiyorsanız yorum yapmayın.

Nasıl diyorsanız hocam. Sonuçta ortada 1 milyonluk satış kaybı var. Nintendo bunu karşılamalı ve Yuzu'ya dava açıyor. Ben haklı buluyorum.

Hocam sen bu konuda çok cahilsin çünkü oyunun korsan oynanması ile yuzunun bir alakası yok, sen crackli oyun oynanabiliyor diye windowsun suçlu olduğunu gördün mü ? yuzu oyunu korsan bir şekilde yaymadı insanlar korsan indirip yuzu üzerinden oynadılar aynı şey windows içinde geçerli, oyunların telifi oyunu korsan olarak yayan siteyi bağlar yuzu hiçbir zaman korsan olarak herhangi bir oyunu yaymadı sadece emulatör hizmeti verdi bilmiyorsanız yorum yapmayın.
Dolaylı olarak adamların ekmeğine taş koyuyorlar ya, ondan dava ediyorlar işte. Tamam yaymadı ama engellemedi de.

Dolaylı olarak adamların ekmeğine taş koyuyorlar ya, ondan dava ediyorlar işte. Tamam yaymadı ama engellemedi de.
E tamam ozaman yarın windowsa dava açılsın korsan oyunları çalıştırıyorlar sistemlerinde engellemiyorlar ? böyle bir mantık olamaz zaten Amerikan yasalarıda çok önceden emulatörlerle ilgli kararı verdiler Nintendo sınırlarını zorluyor her zaman ki gibi karşılık almazsa tabi ki kazanan olucaklar.

E tamam ozaman yarın windowsa dava açılsın korsan oyunları çalıştırıyorlar sistemlerinde engellemiyorlar ? böyle bir mantık olamaz zaten Amerikan yasalarıda çok önceden emulatörlerle ilgli kararı verdiler Nintendo sınırlarını zorluyor her zaman ki gibi karşılık almazsa tabi ki kazanan olucaklar.
Nintendo haklı.

Diğer konuda ISS'den takip ediyorlar. Engellemeye çalışıyorlar. Bizim ülkede yok, aman olmasın zaten.

Sorun emülatör değil oyunların telifi.
Yok hocam yemin ederim anlamada bir sorun yasiyorsunuz bana kalirsa, ben diyorum ki oyunu Yuzu mu kacirdi siz bana telif diyorsunuz.

Konsolunu kiran bininciye oynuyor oyunu siz kaldiniz oyunda.

Arkadaşlar konuda tartışmışsınız ama, neredeyse 20 yıldır ben de emülatör kullanıyorum. Emülasyon denen şeyin %100 yasal olduğunu bilmek için ufak bir araştırma yapmanız yeterli.