- Makaleler
- 1
Yuzu tarafından açıklama yapılmış.
@444 sonuç olarak Nintendo'ya açıktan zarar veriyordu.
Zararını tazmin etmesi gereken kişi oyun indirme siteleriydi bence.Beklenen bir durumdu. Bencede Nintendo haklıydı. Zararını birinden tazmin etmesi gerekiyordu o kişi Yuzu oldu.
Ben de başından beri bunu düşünüyordum. Yapacak bir şey yok yine de, geçmiş olsun.Zararını tazmin etmesi gereken kişi oyun indirme siteleriydi bence.
Nintendo cihaz olarak da exclusive olduğundan dolayı emülatörü bile yasal değildi. En azından ben böyle düşünüyorum.Nintendo'nun haklı olduğunu gösteren kanıt yok. Emülatörler her zaman korsan indirmeyin, oyunu konsolunuzdan çekin diye bas bas bağırıyordu. Zaten hiçbir emülatör geliştirici oyunu şuradan indirebilirsiniz demez. Dese 1 günde enselerler adamı. Nintendo'nun kazanmasıda ilginç emülatöre dava açacaklarına oyunun korsan sürümünü yayınlayan siteye dava açmaları gerekir.
Zararını tazmin etmesi gereken kişi oyun indirme siteleriydi bence.
Nintendo cihaz olarak da exclusive olduğundan dolayı emülatörü bile yasal değildi. En azından ben böyle düşünüyorum.
Peki şimdi ne olacak? Yarın bir gün muhtemelen bir Yuzu üzerinden geliştirilmiş bir forku çıkacak, eskisinden daha anonim bir şekilde, sonra o da yasaklanacak.Ben de başından beri bunu düşünüyordum. Yapacak bir şey yok yine de, geçmiş olsun.