Franz26

Çalışkan
Cihaz
Acer Nitro V15-41
Bundan 1.5 ay önce Acer Nitro V15-41 modelini aldım; hem oyun hem de üniversitede işimi görsün diye. İlk haftalarda sıkıntı yokken şu anda her dakika başı FPS droplar ve FPS düşüklüğü alıyorum.

Abim yazın ortasında aynı marka modelin Intel işlemcili hâlini aldı (onun modelini tam olarak bilmiyorum). Abim LoL'de 200-300 alırken ben 100-120'leri çok zor görüyorum ve çoğunlukla 80 FPS civarı alıyorum. Bilgisayara format da atıldı, her şey performans modunda olmasına rağmen donuyor ve kasıyor. Yani böyle bir bilgisayarın donup kasması bence hiç normal değil. Aldığım model mi sorunlu sizce? İade edip başka bir laptop almalı mıyım, ya da çözümü varsa biri yardım edebilirse cidden çok mutlu olurum.

8 GB RAM varsa bir 8 GB RAM daha ekleyin. Abinizin laptopu ile birebir aynı mı belki Ekran kartı Watt değeri daha yüksek olabilir o yüzden düşük veriyor olabilir. V15 serisinde ekran kartı Wattları hep düşük oluyor. @23783 iade ederseniz bütçenize göre daha iyi bir şey önerebilir.

Hocam pc'de 16gb ram var dediğim gibi abimin modelini şuanda tam olarak bilmiyorum iade etmeyi düşünüyorum 30-35kya önerebileceğiniz fiyat performans laptop varsa çok güzel olur
@Th3RealKayseriLee,

Hocam pc'de 16gb ram var dediğim gibi abimin modelini şuanda tam olarak bilmiyorum iade etmeyi düşünüyorum 30-35kya önerebileceğiniz fiyat performans laptop varsa çok güzel olur
@Th3RealKayseriLee,
Daha iyisi varsa atsınlar ben bunu mantıklı buldum. Watt değerini göremedim bir türlü.

Oyunda cpu/gpu kullanımı ve sıcaklıklar nasıl?
Valla altta soğutucuda var ilk kez açtığımdada aynı sorunlar devam ediyor

Hocam galiba 2 haftayı geçtiği için iade edemiyorum