Blackraven 53
Üstün
9 Ağustos 2016 yılında devasa vaatler ile çıkan ve çıktığı gibi devasa bir facia olan No Man's Sky yıllardır süren ve sayısını bile unuttuğum güncellemelerine devasa bir güncelleme ile devam ediyor. Öncelikle günümüzde başarısız çıkan oyunların ne kadar hızlı terk edildiği düşünülürse (Evet senden bahsediyorum Suicide Squad.) dolayısıyla oyuncu kitlelerinin de paralarının çöp edildiğini göz önüne alınca bu oyuna herkesin şans vermesi gerektiğini düşünüyorum. Özellikle bu yıl çıkan (Ben ne kadar kısmen beğenmiş olsam da.) Starfield faciasından sonra gerçekten bir uzay keşif oyunu arayan kişilere can suyu olacağını düşünüyorum.
Güncellemenin fragmanına buradan ulaşabilirsiniz:
Eklenen özellikleri ve değişiklikleri okumak görmek istiyorsanız da buradaki linke girebilirsiniz.
Oyun Xbox Gamepass'te bulunmakta, ayrıca Xbox Store üzerinden ₺85 gibi bedavadan biraz pahalı bir fiyattan alabilirsiniz: Link.
Güncellemenin fragmanına buradan ulaşabilirsiniz:
Eklenen özellikleri ve değişiklikleri okumak görmek istiyorsanız da buradaki linke girebilirsiniz.
Oyun Xbox Gamepass'te bulunmakta, ayrıca Xbox Store üzerinden ₺85 gibi bedavadan biraz pahalı bir fiyattan alabilirsiniz: Link.