mauroicardi99

Yetkin
Noa Lang, Galatasaray'ın teklifini kabul etti.
Kulüpler arası anlaşma tamamlanırsa; 2.8 milyon euroluk yıllık net maaşının, yarım sezonluk 1.4 milyon euroluk kısmını Galatasaray ödeyecek. Noa Lang, Galatasaray'da forma giymek istiyor! (Yağız Sabuncuoğlu, Fabrizio Romano)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu Napoli saf mı ya, 3 kuruş maaş ödememek için canavar gibi topçuyu peşkeş çekiyor, duyan da 2m değil 12m avro sanacak maaşı.

Canavar gibi topcu oldugunu dusunmuyorum. Hollanda ligi disinda elle tutulur bir performansi yok. Yeni transfer edilmesine ve hatri sayilir bir para verilmesine ragmen Conte'nin hic gozune girememesi bir problem bence. Sakatlik ve disiplin sorunlari da cok. Yetenek var ama bu paralara girilecek risk degil bence.

Canavar gibi topcu oldugunu dusunmuyorum. Hollanda ligi disinda elle tutulur bir performansi yok. Yeni transfer edilmesine ve hatri sayilir bir para verilmesine ragmen Conte'nin hic gozune girememesi bir problem bence. Sakatlik ve disiplin sorunlari da cok. Yetenek var ama bu paralara girilecek risk degil bence.
Olsun 1,5m avro para mı bu klasmanda topçular için, kötü çıkarsa da sorun değil kiralık sonuçta ama iyi topçu diye biliyorum.