user427696a

Başarılı
Kendi istegimle bu telefonu almak istedim. İnternette 6300 4G alacaktim ama yoktu. Bunun kablosuz Wi-Fi ozelligi var diye almak istedim alibabada buldum. Fakat telefona original diyor hiçbir yerinde Nokia yazmadan unlocked yaziyor. Telefon sahte mi bilmem ama sahte olmasi sorun yaşatır mı? Telefonda sorun yaşar mıyım? Bir de farkli bir sitede buldum bunda da Nokia yazmiyor markasi unbranded. Diyor hangisi daha işe yarar? IMEI sorunu falan yaşatır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Unlocked demek GSM operatoru ya da cihaz ureticisi tarafindan konulan SIM kilidinin belirtilen cihazda olmadigini belirtir ama yine de yurt disindan gelecegi icin IMEI sorun yapar.

SIM kilitli cihazda da sadece kilidi koyan operatorun hatti calisiyor ya da cihazin satildigi bolgedeki operatorler calisiyor yurt disi hat calismaz.

Son düzenleme:
Unlocked demek GSM operatoru ya da cihaz ureticisi tarafindan konulan SIM kilidinin belirtilen cihazda olmadigini belirtir ama yine de yurt disindan gelecegi icin IMEI sorun yapar.

SIM kilitli cihazda da sadece kilidi koyan operatorun hatti.

Her türlü IMEI sorunu yaşatacaktır. Sizin ayrıca IMEI'yi kayıt ettirmeniz gerekiyor.

Merhaba bilgi için teşekkür ederim ama benim aklımda son bir soru var bu linkteki cihazin bu telefonlardan mi yani aciklamada WhatsApp Facebook diyor ancak 4G göremedim tam olarak hangi modeli oluyor?

Gorseldeki model 2720'nin 2009 versiyonu fakat belirttikleri ozellikler 2019 surumunde var ve evet 4G'de var. Site bu arada bana pek guvenli gelmedi.

It does come with some proper connectivity options, including 4G and Wi-Fi b/g/n, plus it has an FM radio.

Son düzenleme: