Nokia G-010G-R ile web arayüzüne girerken "login incorrect" hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anilon1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 335

Demek ki TurkNet nasıl olsa bütün kullandığı cihazlar 1 GB porta sahip diye hiç bant genişliğinde sınırlama falan yapmamış. Belki de sizin bölgenizde öyle, İstanbul Bahçelievler'de bir kısımda GPON'lar Huawei bir kısımda ZTE. Ben sizinle aynı ürünü kullanıyorum bende de ONT ZTE. Az önce sipariş verdim geldiği zaman bilgi veririm, bu sürede de bir tane rooter alayım SFP portlu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı satıcıdan almışız anlaşılan. SFP kargoya verildi benimde gelmesi yakındır. Sürüm düşürme konusunda yardımcı olur musunuz hiç bahsedilen ekipmanlarım yok. Muhtemelen bana da farklı bir sürümle gelecek.

Aslında ilk Post'da Majdev sürümleri vermiş SFP-All-FW.zip. Yazı uzun ve ben konuya hakim olamadığımdan ilk seferinde birçok detayı atlamışım. YouTube üzerinde Recep Baltaş'ın videosunu izleyince ve şu kısa yazıyı görünce olayı kavradım SFP Kullanarak İnternet Hızınızı Nasıl Artırabilirsiniz? - Techolay Burada video cinsinden de anlatılıyor

Benim konum İzmir/Karşıyaka Mavişehir semti, buraya fiber geleli 3-5 ay oldu yani yeni/farklı ekipmanlar kullanılmış olabilir. Tanıdığımın başka GigaFiber'li insan yok, bölgeden bölgeye değişiklik olabilir. Yani benim sonuçlar her yerde aynı şekilde çıkacak diye bir şey yok

Ama şunu da eklemek isterim. Zamanında, belki 3-5 yıl önce falan, İstanbul Beşiktaş için bir kampanya/seçenek vardı, parasını verene (normal ücret değil) 10G fiber veriyorlardı, bu kampanya bitti, hatta internette bile bulmak zor, düşünüyorum belki Beşiktaş'da 2.5G modül ile 2.5G simetrik internet alınabilir.

Şu an bende de sınır yok belki de SFP 2.5Gbps üstü desteklese tam verim alınabilir.
Şu anda bildiğim 2.5Gbps üstü OpenWrt destekli SFP yok.

Şu an bende de sınır yok belki de SFP 2.5Gbps üstü desteklese tam verim alınabilir.
Şu anda bildiğim 2.5Gbps üstü OpenWrt destekli SFP yok.
Merhaba,

Sizin lokasyonunuz nedir acaba? Ben de gigafiber kulanıyorum fakat upload hızım hiç 1000Mbit üzerine çıkmadı. Acaba lokasyondan dolayı mı yoksa ayarlarda mı farklılık var diye merak ediyorum. Modem'im Deco be85.

Alibaba linkini ben paylaşmıştım, şimdi herkes oradan sipariş verdiği için gümrüğe takılmalar oluyor galiba. Ben şahsen, daha önce linkini attğım şekilde, Amerika'da ve Kanada'da benzer konular konuşuluyor, internet sağlayıcının verdiği modem'den kurtulmak için , kırık bir 10G desteki SFP cihaz buldum ve sırf hobi/denemek amaçlı alacağım ama Amerika'ya yollatıp oradan gümrük işlerini halleden bir servis aracılığı ile yapacağım ki problem olmasın. Belki reklam olur diye sitenin ismini paylaşmak istemiyorum ama hala 1500 euro'ya kadar ürünler problemsiz eve geliyor yasal olarak. En azından öyle söyleniyor.

10Gbit stick'lerle ilgili tek endişem kullandıkları frekans aralığı, 2.5G ve 1G stickler'den farklı frekans aralıkları kullandıklarını okudum, çalışmama ihtimali olduğunu düşünüyorum fakat yinede bir deneme yapmak istiyorum. Eğer bir test şansım olursa buradan yine size bilgi vereceğim.

Lokasyon İzmir Buca hiçbir değişiklik olmadan dünden beridir 2350 DL ve 1200 ul çıkıyor.
OpenWrt'li 10Gbps SFP yok diye biliyorum bu yüzden TurkNet saha personeli dışında nasıl oltye tanıtırsın bilmiyorum.
Frekans derkende alacağınız SFP'nin GPON onu olmasına dikkat edin, xgspon olursa çalışmaz çünkü lazer dalga boyları farklı.

Openwrt destekli 10G SFP var. Hatta linki şu MAC Web Yönetimi ile XGS-PON ONU SFP+ Çubuk 10 Gb/s SC/APC 1270/1577 nm -40 ila 85 ° C Endüstriyel Sınıf SMF 10G/10G XGSPON ONT - AliExpress 509. Github üzerinde firmware'ları şu şekilde paylaşılıyor GitHub - djGrrr/8311-was-110-firmware-builder. Amerikalılar çalıştığını söylüyor, youtube üzerinde gösteriyor fakat Türkiye için çalışır mı muamma. Risk alıp denemek istiyorum. Biz de birgün 10G internete geçeceğiz sonuçta...

Edit: Çubuk WAS-110 diye geçiyor, daha farklı çubuklar da Amerika ortamında çalışıyor diye gördüm fakat hiçbiri Türkiye koşullarında çalışacak diye bir garantisi yok.

Son düzenleme:

Linkteki ürün xgspon SFP yani sahan xgspon değilse çalışmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…