Detaylar
Kim cevapladı?Sağlamlık testi.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Zarar vermek gibi bir niyetim yok, kullanım amacı olarak dedim.
- Makaleler
- 1
720 var hiçbir şey yapamıyorum. O bana bakıyor ben ona bakıyorum, duruşu yeter misali. Windows 10 yüklemeye niyet ettim fakat bazı lumia telefonda sistemsel arıza çıkıyormuş cesaret edemedim. İçine uygulama atıp kullanayım dedim ona da kilit mi ne kırmak lazımmış uğraşmadım. Videolar hep yabancı.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
WPI ile kilit açılabiliyor, ben açmıştım hatta. Sadece kablo bozuksa/başka bir sıkıntı olmuşsa sorun oluyor o da unbrick edilebiliyor thor2 ile.720 var hiçbir şey yapamıyorum. O bana bakıyor ben ona bakıyorum, duruşu yeter misali. Windows 10 yüklemeye niyet ettim fakat bazı lumia telefonda sistemsel arıza çıkıyormuş cesaret edemedim. İçine uygulama atıp kullanayım dedim ona da kilit mi ne kırmak lazımmış uğraşmadım. Videolar hep yabancı.
- Makaleler
- 1
Oyun at o zaman. Ben yapabilsem Gta yüklemeyi istiyorum, zaten sosyal medya olarak kullanmak imkansız hiçbir destek yok. Sadece Yandex üzerinden foruma girdim o kadarWPI ile kilit açılabiliyor, ben açmıştım hatta. Sadece kablo bozuksa/başka bir sıkıntı olmuşsa sorun oluyor o da unbrick edilebiliyor thor2 ile.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Kamerası pek iyi değil hocam, 2016/2015 Samsung giriş seviyesi telefonların kameralarına benziyor görüntü kalitesi.
Instagram BETA'nın patchlenmiş hali vardı galiba Live Store'da ama denemedim. Ben şahsen Youtube için YoutubeWPLegacy kullanıyorum, stok arayüze de benziyor. Gta yükleniyor mu 8.1'e?Oyun at o zaman. Ben yapabilsem Gta yüklemeyi istiyorum, zaten sosyal medya olarak kullanmak imkansız hiçbir destek yok. Sadece Yandex üzerinden foruma girdim o kadar![]()
- Makaleler
- 1
Nasıl kırdın ki kilidi bana sade haliyle anlatsan?Kamerası pek iyi değil hocam, 2016/2015 Samsung giriş seviyesi telefonların kameralarına benziyor görüntü kalitesi.
Instagram BETA'nın patchlenmiş hali vardı galiba Live Store'da ama denemedim. Ben şahsen Youtube için YoutubeWPLegacy kullanıyorum, stok arayüze de benziyor. Gta yükleniyor mu 8.1'e?