Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
GitHub - basharast/wut: Windows Universal Tool
Windows Universal Tool. Contribute to basharast/wut development by creating an account on GitHub.
Hocam selam.![]()
GitHub - basharast/wut: Windows Universal Tool
Windows Universal Tool. Contribute to basharast/wut development by creating an account on GitHub.github.com
Hocam arşivlenmiş programları bulunduran bir program. Bu programdan indirebilirsiniz uygulamaları.Hocam selam.
Bu nedir tam olarak ben pek anlamıyorum bu windows'dan ne yapmalıyım?
Windows 10 değil çalışır mı, hafıza kartına aktarıp mı kurayım doğrudan telefona mı?Hocam arşivlenmiş programları bulunduran bir program. Bu programdan indirebilirsiniz uygulamaları.
Çalışır hocam.Windows 10 değil çalışır mı, hafıza kartına aktarıp mı kurayım doğrudan telefona mı?
Hocam deneyim şimdi umarım olur. Telefona hiçbir şey indiremedim, Windows 10 yapmak istemiyorum 512 mb ram çok kasıyormuş.
Hocam model söyleme şansınız var mıdır? İlk jailbreak yapmanız gerekiyor telefona.Hocam deneyim şimdi umarım olur. Telefona hiçbir şey indiremedim, Windows 10 yapmak istemiyorum 512 mb ram çok kasıyormuş.
@Wartz Windows 10 şartmış.
Telefona bir güncelleme gelmiş ama yükleme yapmadım, windows 10 güncellemesi olabilir mi?
Eki Görüntüle 191477
Lumia 720.Hocam model söyleme şansınız var mıdır? İlk jailbreak yapmanız gerekiyor telefona.
Bunu yaptıktan sonra internetten Xap dosyalarını telefona kurabilir miyim?![]()
GitHub - ReneLergner/WPinternals: Tool to unlock the bootloader and enable Root Access on Windows Phones
Tool to unlock the bootloader and enable Root Access on Windows Phones - ReneLergner/WPinternalsgithub.com
Hocam sadece belirli dosyaları bulmanız gerekiyor.
FFU.
EBE veya EDP dosyası.
Herhangi bir Windows 8.1 telefonun FFU dosyası.
Telefonunuzu bilgisayara bağlayın ve bu dosyaları yükleyin hocam sonra ise Bootloader kilidini açmaya başlayacaksınız. Dosyalar internetten bulunabilir.