Nokia Lumia 630 ile ne yapılabilir?

Nasıl kırdın ki kilidi bana sade haliyle anlatsan?
WPI'da Unlock Bootloader'a girip telefon Flash Mode'a geçince Engineering SBL3-FFU-Emergency Dosyalarını seçip unlock işlemini başlatınca kabloda/cihazda bir sıkıntı yoksa sorun olmaması lazım. Benim cihazım Spec B olduğu için yinede bir şeyi eksik verebilirim diye aşağıya Türkçe bir videoyu ekledim kilit açma ile ilgili.

Dosyaları burdan indirebilirsiniz:
Çok önemli olmasada cihazın bataryasının yanında yazan ülkeye göre yazılım numarasına göre indirmeniz daha sağlıklı olur.

Video:

Eğer olurda cihaz brick olursa:
Bash:
C:\Program Files (x86)\Microsoft Care Suite\Windows Device Recovery Tool>thor2 -mode uefiflash -ffufile indirdiğinizffudosyasınınyolu -do_full_nvi_update
-do_factory_reset

Java da ne güzel ekran çözünürlüğünü seçip hafıza kartına "receive" klasörüne atıp kuruyorsun çok kolay. Windows çok karışık, 520'de vardı. En ufak bir şeyde çöküyordu. O zamanlar servisi vardı ablam veriyordu bedavaya yapıyorlardı. Şimdi servis de yok, telefon çökerse diye tedirginim

Ben 630'da sorun yaşamadım, siyah ekranda kalırsa thor2 ile kurtarılır, mavi ekran bootlopuna girdiyse de interrupt boot process ile WPI'dan kurtarılır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…