Noodle yenir mi?

Marketteki noodle'ları yiyenin kendisine saygısı yoktur.

Amazon'da vardı düzgün doğal bir tane. Çin eriştesi diye arat çıkar.

Marketteki Noodle'ları yiyenin kendisine saygısı yoktur.

Ben yiyorum vallahi sağlıklı değil ama tadı güzel o dediğini yiyemem.

Makarnayı sade yeme doyurmuyorsa. Tavuklu falan yap. Makarnanın ölüsü daha sağlıklı noodle'dan.

Sicak su eklenip hazirlanan paketlerden bahsediyorsan hem lezzetli degil hem de cok saglikli oldugunu dusunmuyorum.

Spagettiyi dalgalı dalgalı yapıp chili gibi sosların tozunu koyup paketliyorlar. Evde 10 dakikamı almaz.

Tamam makarna daha sağlıklıda makarna da öyle abartılı sağlıklı değil ki. Hem bana göre o da doyurmuyor.
Makarnayla doymuyorsanız mideniz değil gözünüz doymuyordur. Makarna noodle'dan çok daha sağlıklı. Makarna alıp baharatlarsanız veya biraz sos eklerseniz noodle falan unutursunuz.

Spagettiyi dalgalı dalgalı yapıp chili gibi sosların tozunu koyup paketliyorlar. Evde 10 dakikamı almaz.
Ve koruyucu basıyorlar. Tozlar da zaten sağlıklı değil.

Marketteki noodle'ları yiyenin kendisine saygısı yoktur.

O kadar da abartmayın. Yemek isteyen yiyebilir ama zararlı.

Hocam marketten ya da dışarıdan aldığınız soslu baharatlı bir şeyin sağlıklı olmasını beklemeyin. Eğer zevk için yiyecekseniz yiyebilirsiniz, hayatınız kararmaz. Ama doymam lazım derseniz makarna yiyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…