Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
İnanılmaz trol, ancak çalışan bir şey.
Monitör standına mikrofon standı takmayı başardım
Resimden anlayamazsanız açıklayayım:
Mengeneyi sıktığım yer monitörün sağ-sol döndüğü yer. Büyük oranda sabit.
Ben burada standın sol tarafında (Benden SAĞ) bakacak biçimde taktığım için monitörü sağ açılandırırken çalışıyor ancak aşırı engel olmuyor.
Taktığım mikrofon Lastvoice BM800 ve yanında gelen kıytırık standı. Bunları taşıyor ve hareket ettirirken pek sıkıntı çıkarmıyor. Kabloyu düzgün çekersem EZ alan tasarrufu.
Şuna benziyor.
Özellikle şu sıralar sürekli indirime girdiği için birilerine dokunabilecek bir konu oldu
@12601 @michaelscofield ile boşuna iyi ürün olduğunu söylemiyoruz
DİP NOT : (Mini ürün değerlendirmesi)
Monitör stantları pasif olarak işe yarayan şeyler. Monitörün iğrenç ayağını yok edip havada süzülmesini sağlıyor. Masanızda yer açıyor isterseniz klavye, laptop falan koyun yani.
+ Hareket kapasitesi pivot monitörleri cebinden çıkaracak kadar iyi.
Bu ürünü 2023 Mart dan beri kullanıyorum ve verdiğim en iyi ₺700. Şu anki fiyatlarını da hak eder. Malzeme kalitesi aşırı iyi.
Monitör standına mikrofon standı takmayı başardım
Resimden anlayamazsanız açıklayayım:
Mengeneyi sıktığım yer monitörün sağ-sol döndüğü yer. Büyük oranda sabit.
Ben burada standın sol tarafında (Benden SAĞ) bakacak biçimde taktığım için monitörü sağ açılandırırken çalışıyor ancak aşırı engel olmuyor.
Taktığım mikrofon Lastvoice BM800 ve yanında gelen kıytırık standı. Bunları taşıyor ve hareket ettirirken pek sıkıntı çıkarmıyor. Kabloyu düzgün çekersem EZ alan tasarrufu.
Şuna benziyor.
Özellikle şu sıralar sürekli indirime girdiği için birilerine dokunabilecek bir konu oldu
@12601 @michaelscofield ile boşuna iyi ürün olduğunu söylemiyoruz
DİP NOT : (Mini ürün değerlendirmesi)
Monitör stantları pasif olarak işe yarayan şeyler. Monitörün iğrenç ayağını yok edip havada süzülmesini sağlıyor. Masanızda yer açıyor isterseniz klavye, laptop falan koyun yani.
+ Hareket kapasitesi pivot monitörleri cebinden çıkaracak kadar iyi.
Bu ürünü 2023 Mart dan beri kullanıyorum ve verdiğim en iyi ₺700. Şu anki fiyatlarını da hak eder. Malzeme kalitesi aşırı iyi.
Son düzenleyen: Moderatör: