Nereden satın aldınız? Epic'ten ise ucuz orası kalsın bir gün oynarsınız. He Steam ise iade edin orası dolar.

Beğenmediysen iade et bize neden soruyorsun? Gibi gibi diyerek konuşuyorsun, sevmediğin bir şeyi oynamayacaksan iade et.
Sormak istemiş sormuş, abi ben forumun bazı üyelerini hiç anlamıyorum. Adam kararsız kalmış forum üyelerinin fikrini almak istemiş ne var bunda? Bu kadar ortamı germeye ne gerek var. Gerginseniz forumu kullanmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beğenmediysen iade et bize neden soruyorsun? Gibi gibi diyerek konuşuyorsun, sevmediğin bir şeyi oynamayacaksan iade et.
Sorum oydu zaten, oyunu ucuzken kütüphaneye eklemiş olmam ancak oyunu sevmemiş olmam beni çelişkiye düşürdü.

Sevmediysen iade et. Ancak sırf beceremedin diye iade etme.
Daha güzel bir oyun bekliyordum, beklentimin altında kaldı ve bu çeşit oyunları çok sevmediğimi tekrar anladım, galiba iade edeceğim.

Daha güzel bir oyun bekliyordum, beklentimin altında kaldı ve bu çeşit oyunları çok sevmediğimi tekrar anladım, galiba iade edeceğim.
Bu türde daha güzel oyunlar var. Bence onlara da bakıp yorum yapın, genelleme yaptığınız için belki çok sevebileceğiniz bir oyunu kaçırıyor olabilirsiniz.

Sormak istemiş sormuş, abi ben forumun bazı üyelerini hiç anlamıyorum. Adam kararsız kalmış forum üyelerinin fikrini almak istemiş ne var bunda? Bu kadar ortamı germeye ne gerek var. Gerginseniz forumu kullanmayın.

Kişisel zevklerin tanımadığın insanlara sorulmasını doğru bulmuyorum. Bir kıyafeti deneyip "Sence nasıl olmuş?" diye bir arkadaşına sorarsın, çünkü o kişi ARKADAŞIN. Fakat tanımadığın insanlara kişisel zevkini sormak sadece vakit kaybı.

Bu konuya "Hayır iade etme sakın, Northgard harika bir oyun, ben çok beğeniyorum" dersem beni dinleyecek mi? Dinlese de sevmediği bir oyunu benim yüzümden hem iade şansını kaybedecek hem de yine vakit kaybı.

Yani her türlü buraya öznel zevk konularının açılmasını vakit kaybı olarak görüyorum. İnsan kendini bilmeli, mayonez sevmiyorsa zorla mayonez yedirtemem.