Benkogambit
Başarılı
Northgard indirimde diye aldım ama sevmedim. Sizce iade etmeli miyim? Ne bileyim benim tarzım bir oyun değil gibi, 2 saatin altında.
Sevmediysen iade et. Ancak sırf beceremedin diye iade etme.Northgard indirimde diye aldım ama sevmedim. Sizce iade etmeli miyim? Ne bileyim benim tarzım bir oyun değil gibi, 2 saatin altında.
Sormak istemiş sormuş, abi ben forumun bazı üyelerini hiç anlamıyorum. Adam kararsız kalmış forum üyelerinin fikrini almak istemiş ne var bunda? Bu kadar ortamı germeye ne gerek var. Gerginseniz forumu kullanmayın.Beğenmediysen iade et bize neden soruyorsun? Gibi gibi diyerek konuşuyorsun, sevmediğin bir şeyi oynamayacaksan iade et.
Sorum oydu zaten, oyunu ucuzken kütüphaneye eklemiş olmam ancak oyunu sevmemiş olmam beni çelişkiye düşürdü.Beğenmediysen iade et bize neden soruyorsun? Gibi gibi diyerek konuşuyorsun, sevmediğin bir şeyi oynamayacaksan iade et.
Daha güzel bir oyun bekliyordum, beklentimin altında kaldı ve bu çeşit oyunları çok sevmediğimi tekrar anladım, galiba iade edeceğim.Sevmediysen iade et. Ancak sırf beceremedin diye iade etme.
Bu türde daha güzel oyunlar var. Bence onlara da bakıp yorum yapın, genelleme yaptığınız için belki çok sevebileceğiniz bir oyunu kaçırıyor olabilirsiniz.Daha güzel bir oyun bekliyordum, beklentimin altında kaldı ve bu çeşit oyunları çok sevmediğimi tekrar anladım, galiba iade edeceğim.
Sormak istemiş sormuş, abi ben forumun bazı üyelerini hiç anlamıyorum. Adam kararsız kalmış forum üyelerinin fikrini almak istemiş ne var bunda? Bu kadar ortamı germeye ne gerek var. Gerginseniz forumu kullanmayın.
SonundaSevmediysen iade et. Ucuza aldın diye oynamayacağın oyunun kütüphanede durmasına ne gerek var? Boş boş duracak.