OsmanCihat
Başarılı
Bilgisayarımda yüklü gelen Norton 360'ı az önce kaldırdım Kaspersky yüklemek için. Kaldırdığımda masaüstüne görseldeki gibi bir dosya geldi. Bu nedir ne yapmalıyım?
Çok değişik bir mesaj. Eğer yapay zekadan yazdıysanız anladıklarınızı daha insansı şekilde açıklayabilirmisiniz? Anlayamadım çünkü.TelemetryServiceplat_apm_sdk.db-journal dosyası, SQLite tarafından (veya daha spesifik olarak SQLite kullanan bir uygulama tarafından) bozulması durumunda veritabanını geri almak için kullanılan geçici bir veri tabanı günlük dosyasıdır.
Anlayacağın, Norton'un herhangi bir hizmeti arkada çalışırken kaldırma işlemi yaptığın için geçici bir günlük dosyası oluşmuş sil gitsin.Çok değişik bir mesaj. Eğer yapay zekadan yazdıysanız anladıklarınızı daha insansı şekilde açıklayabilirmisiniz? Anlayamadım çünkü.
Dosyayı sildim ama sildikten sonra ekrana 2 tane siyah pencere geldi gitti. Korktum bir an fakat Kaspersky uyarı falan vermedi. Bir şey olmuş mudur?
Bilgiayardan nesi varsa kaldırdım dosyalarda adı bile geçmiyor fakat arada kendi kendine masaüstüne spawnlanıyor. Virüs olabilir mi? Ama virüs olması imkansız sistemim daha dün geldi ve hiçbir korsan vs bir şey indirmedim sadece orjinal sitelerden indirdim. Gelmesini durdurmanın bir yolu yok mu?Düzgün kaldıramadın. Önce ayarlarından devre dışı bırakıp, sonra kendi "uninstall" seçeneği varsa oradan, veya "Ayarlar/ Uygulamalar" dan kaldırmalıydın. Bazı geri bildirim dosyaları kalmıştır. Revo Uninstaller ile onları bulup kaldırmayı dene.
Bir problem olduğunu düşünmüyorum açıkçası Osman. İçin rahat etmiyorsa Revo Uninstaller programı ile kalıntı dosyalarını güzelce temizle. İşte indirme linki:Bilgiayardan nesi varsa kaldırdım dosyalarda adı bile geçmiyor fakat arada kendi kendine masaüstüne spawnlanıyor. Virüs olabilir mi? Ama virüs olması imkansız sistemim daha dün geldi ve hiçbir korsan vs bir şey indirmedim sadece orjinal sitelerden indirdim. Gelmesini durdurmanın bir yolu yok mu?
Cevap verebilecek var mı içim rahat uyumak istiyorum.
Windows'ta sıkıntı var desem Recep abinin anlattığı şekilde indirdim.
Bir problem olduğunu düşünmüyorum açıkçası Osman. İçin rahat etmiyorsa Revo Uninstaller programı ile kalıntı dosyalarını güzelce temizle. İşte indirme linki: