6115

Uzman
2 yıllık Norton lisansını 319₺'ye sitesinden,

1 yıllık Kaspersky Internet Security lisansını 260₺'ye Sağlam Lisans'tan,

1 yıllık Kaspersky Standart lisansını 270₺'ye sitesinden alabiliyorum.

Norton'a kimileri iyi kimileri kötü diyor. Eğer Norton'un güvenlik duvarı Defender'ı açık ara geride bırakıyorsa Norton alırım, derin tarama için Malwrybytes kullanırım.

Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Norton niçin önerilmiyor eğer dediğim gibi güvenlik duvarı güçlü taraması güçsüz ise Norton seçeyim 2 yıl kullanayım. Zaten önemli olan virüs bulaştırmaması, eğer bulaşırsa kesin temiz format atarım.

Yaklaşık bir yıldır Kaspersky Premium kullanıyorum, hiçbir eksisi yok artısı var. Tek sıkıntısı GoodbyeDPI gibi programları virüs algılıyor. Sebebi Kaspersky'ın Rusya menşeli bir şirket olması, orada da yasakların ülkemize benzer olması.

2 yıllık Norton lisansını 319₺'ye sitesinden,

1 yıllık Kaspersky Internet Security lisansını 260₺'ye sağlam Lisans'tan,

1 yıllık Kaspersky standart lisansını 270₺'ye sitesinden alabiliyorum.

Norton'a kimileri iyi kimileri kötü diyor. Eğer Norton'un güvenlik duvarı Defender'ı açık ara geride bırakıyorsa Norton alırım, derin tarama için malwrybytes kullanırım.

Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Kaspersky.

Defender bir şeçenek ise Defender'da kalabilirsiniz.
Eğer Norton'un taraması daha iyiyse Defender'da kalmam ama kötüyse belki Kaspersky seçerim.

Yaklaşık bir yıldır Kaspersky Premium kullanıyorum, hiçbir eksisi yok artısı var. Tek sıkıntısı GoodbyeDPI gibi programları virüs algılıyor. Sebebi Kaspersky'ın Rusya menşeli bir şirket olması, orada da yasakların ülkemize benzer olması.
Ben de eskiden kullanıyordum ama nedense bu sefer pintiliğim tuttu.

Windows'un yaptığı en iyi şey varsayılan antivirüs yazılımı yani kısaca Defender iyidir.
Zamanında kullanıyordum ama korsan yazılımdan virüs kaptım belki linktendir.

Söylemeyi unutmuşum modlu Windows kullandığım için Windows Update kapalı belirli zamanlar açıyorum o sebepten de bir antivirüs olsun istiyorum.

Çoğunluk Kaspersky diyor yine eski yoldan devam edeceğim herhalde.

Eğer Norton'un taraması daha iyiyse Defender'da kalmam ama kötüyse belki Kaspersky seçerim.

Ben de eskiden kullanıyordum ama nedense bu sefer pintiliğim tuttu.

Zamanında kullanıyordum ama korsan yazılımdan virüs kaptım belki linktendir.

Söylemeyi unutmuşum modlu Windows kullandığım için Windows Update kapalı belirli zamanlar açıyorum o sebepten de bir antivirüs olsun istiyorum.

Çoğunluk Kaspersky diyor yine eski yoldan devam edeceğim herhalde.
Norton yeterli.