Eset'i de değerlendirin derim hocam hem çok az ram vs. kullanımı var yani sistemden yemiyor hem de epey etkili. Windows Defender kullanıyorum yıllardır ama bir antivirüs lisansı satın alacak olsam eset alırdım sanırım.

Ben de öyle düşünüyordum Reddit'ten duyduğuma göre Avast'ın tarama motorunu kullanıyormuş. Avast'ın kendisine güven olmasa da virüsleri genellikle bilgisayara almıyor diye biliyorum.

Eset'i de değerlendirin derim hocam hem çok az ram vs. kullanımı var yani sistemden yemiyor hem de epey etkili. Windows Defender kullanıyorum yıllardır ama bir antivirüs lisansı satın alacak olsam eset alırdım sanırım.
Fiyatlandırması sıkıntılıydı.

Ben de öyle düşünüyordum Reddit'ten duyduğuma göre Avast'ın tarama motorunu kullanıyormuş. Avast'ın kendisine güven olmasa da virüsleri genellikle bilgisayara almıyor diye biliyorum.

Orijinal sitesinde fiyatlar yüksek ama 3. parti sitelerde uygun lisanslar satılıyor diye biliyorum.

Norton alın geçin bunlar sektörde uzun yıllardır olan güvenilir antivrüs yazılımları ben olsam fiyatta en mantıklısını tercih ederdim virusleri yakalamakta da sıkıntıları yok. Olsa zaten fark edilirdi.

Defender yeterli bence. Hem sistemi yormuyor gömülü olarak geldiği için. Ben Defender'dan başka virüs programı kullanmıyorum. Yeterli geliyor bana.
Zamanında virüs yemiştim bir de modlu ISO kullandığım için güncellemeler sıkıntılı.

Orijinal sitesinde fiyatlar yüksek ama 3. parti sitelerde uygun lisanslar satılıyor diye biliyorum.
Site önerir misiniz hocam maksimum 300₺ bütçem var ama ne kadar az kullanırsam o kadar iyi.

Kaspersky Premium kullanıyorum bende, çok memnunum.

Tavsiye ederim.
Zamanında bende kullandım ama Norton'un fiyatlandırması bana çok uygun geldi.

Zamanında virüs yemiştim bir de modlu ISO kullandığım için güncellemeler sıkıntılı.

Site önerir misiniz hocam maksimum 300₺ bütçem var ama ne kadar az kullanırsam o kadar iyi.

Zamanında bende kullandım ama Norton'un fiyatlandırması bana çok uygun geldi.
Kefil olamam ama trendyol'a girip eset diye aratırsanız 100 liralardan başlıyor hocam. Bu tip sitelerde satılıyor lisanslar.

2 yıllık Norton lisansını 319₺'ye sitesinden,

1 yıllık Kaspersky Internet Security lisansını 260₺'ye Sağlam Lisans'tan,

1 yıllık Kaspersky Standart lisansını 270₺'ye sitesinden alabiliyorum.

Norton'a kimileri iyi kimileri kötü diyor. Eğer Norton'un güvenlik duvarı Defender'ı açık ara geride bırakıyorsa Norton alırım, derin tarama için Malwrybytes kullanırım.

Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Kaspersky iyidir.