1 yıllık Kaspersky Internet Security lisansını 260₺'ye Sağlam Lisans'tan,
1 yıllık Kaspersky Standart lisansını 270₺'ye sitesinden alabiliyorum.
Norton'a kimileri iyi kimileri kötü diyor. Eğer Norton'un güvenlik duvarı Defender'ı açık ara geride bırakıyorsa Norton alırım, derin tarama için Malwrybytes kullanırım.
Norton niçin önerilmiyor eğer dediğim gibi güvenlik duvarı güçlü taraması güçsüz ise Norton seçeyim 2 yıl kullanayım. Zaten önemli olan virüs bulaştırmaması, eğer bulaşırsa kesin temiz format atarım.
Yaklaşık bir yıldır Kaspersky Premium kullanıyorum, hiçbir eksisi yok artısı var. Tek sıkıntısı GoodbyeDPI gibi programları virüs algılıyor. Sebebi Kaspersky'ın Rusya menşeli bir şirket olması, orada da yasakların ülkemize benzer olması.
1 yıllık Kaspersky Internet Security lisansını 260₺'ye sağlam Lisans'tan,
1 yıllık Kaspersky standart lisansını 270₺'ye sitesinden alabiliyorum.
Norton'a kimileri iyi kimileri kötü diyor. Eğer Norton'un güvenlik duvarı Defender'ı açık ara geride bırakıyorsa Norton alırım, derin tarama için malwrybytes kullanırım.
Yaklaşık bir yıldır Kaspersky Premium kullanıyorum, hiçbir eksisi yok artısı var. Tek sıkıntısı GoodbyeDPI gibi programları virüs algılıyor. Sebebi Kaspersky'ın Rusya menşeli bir şirket olması, orada da yasakların ülkemize benzer olması.