Eset'i de değerlendirin derim hocam hem çok az ram vs. kullanımı var yani sistemden yemiyor hem de epey etkili. Windows Defender kullanıyorum yıllardır ama bir antivirüs lisansı satın alacak olsam eset alırdım sanırım.
Ben de öyle düşünüyordum Reddit'ten duyduğuma göre Avast'ın tarama motorunu kullanıyormuş. Avast'ın kendisine güven olmasa da virüsleri genellikle bilgisayara almıyor diye biliyorum.
Eset'i de değerlendirin derim hocam hem çok az ram vs. kullanımı var yani sistemden yemiyor hem de epey etkili. Windows Defender kullanıyorum yıllardır ama bir antivirüs lisansı satın alacak olsam eset alırdım sanırım.
Ben de öyle düşünüyordum Reddit'ten duyduğuma göre Avast'ın tarama motorunu kullanıyormuş. Avast'ın kendisine güven olmasa da virüsleri genellikle bilgisayara almıyor diye biliyorum.
Norton alın geçin bunlar sektörde uzun yıllardır olan güvenilir antivrüs yazılımları ben olsam fiyatta en mantıklısını tercih ederdim virusleri yakalamakta da sıkıntıları yok. Olsa zaten fark edilirdi.
1 yıllık Kaspersky Internet Security lisansını 260₺'ye Sağlam Lisans'tan,
1 yıllık Kaspersky Standart lisansını 270₺'ye sitesinden alabiliyorum.
Norton'a kimileri iyi kimileri kötü diyor. Eğer Norton'un güvenlik duvarı Defender'ı açık ara geride bırakıyorsa Norton alırım, derin tarama için Malwrybytes kullanırım.