Acaba nostajı oyunları kurabilmeniz için elinizde donanımlarınızı açıklayabilme imkanınız var mı? Cihazınız eski mi yoksa nesil olup nostaji oyunları oynamanız geliyor. Mesela donanımlarınız iyise Crysis 1 (2007), Call of Duty Modern Warfare 1&2 (2007&2009) geliyor aklıma eğer eskiyse Half-Life 1 (1997), Quake 3 bunlar geliyor. İnternette bu resim buldum umarım seni nostaji oyunları aramanı yardımcı olur.Eki Görüntüle 171027

(Tekrar ediyorum bu resim internetten buldum eğer Techolay sitesinin kuralları bozuyorsam bana bildirsin.)
Heyt be, yaşlanmışız. Gözler yaşlı..

Çok fazla var. Tam olarak ne tarz oyunlar arıyorsun? Mesela hack & slash sever ve oynarım diyorsan eğer; Devil May Cry serisini koyabilirsin. Özellikle de HD koleksiyon paketini. Daha çok fantastik, macera, RPG tarzında bir oyun arıyorsan eğer risen 1 olabilir. Star Wars evreninden bir şey arıyorsan, kotor 1.

Komik ve basit bulmacalara sahip bir şey arıyorsan; neighbours from hell serisi de olabilir. Gerçi onda bulmacadan ziyade bölüm içerisinde yapabileceğin tuzaklar var ama anlaşılmıştır zaten.

Olay oynamak değil de o klasörün içinde oyun olması vaktim oldukçada oynarım belki aam öyle düşündüğüm bir tür yok.

Acaba nostajı oyunları kurabilmeniz için elinizde donanımlarınızı açıklayabilme imkanınız var mı? Cihazınız eski mi yoksa nesil olup nostaji oyunları oynamanız geliyor. Mesela donanımlarınız iyise Crysis 1 (2007), Call of Duty Modern Warfare 1&2 (2007&2009) geliyor aklıma eğer eskiyse Half-Life 1 (1997), Quake 3 bunlar geliyor. İnternette bu resim buldum umarım seni nostaji oyunları aramanı yardımcı olur.Eki Görüntüle 171027

(Tekrar ediyorum bu resim internetten buldum eğer Techolay sitesinin kuralları bozuyorsam bana bildirsin.)

Resim içimi ısıttı bir çok sağ olun.

Bir sorum daha olacak bu oyunlar için bir Launcher var mı oyunları ekleyeyim orada gözüksün internet kafelerdeki gibi.

Blood

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-08-07-21-16-53-395_com.opera.browser.webp
    Screenshot_2025-08-07-21-16-53-395_com.opera.browser.webp
    457,9 KB · Görüntüleme: 39
Olay oynamak değil de o klasörün içinde oyun olması vaktim oldukçada oynarım belki aam öyle düşündüğüm bir tür yok.

Resim içimi ısıttı bir çok sağ olun.

Bir sorum daha olacak bu oyunlar için bir Launcher var mı oyunları ekleyeyim orada gözüksün internet kafelerdeki gibi.
Anladım. Bir nevi boş vakitlerinde ara sıra hem kafa dağıtmak hemde biraz nostalji takılabilmek için arşiv yapıyorsun aslında sen. Söylediğim oyunları ve arkadaşların diğer önerdiği oyunları mutlaka yedekle derim. Özellikle de arkadaşın attığı görseli inceleyebilirsin. Dediğim gibi zibilyon tane oyun var. Sadece belli başlı şeyleri yedeklemek isteseydin eğer, çok daha kolay olurdu aslında ama genel anlamda sorduğun için yedekleyebileceğin bir sürü oyun çıkıyor karşına.