Age of Empires : Mythology
Underground 2 attıysan Most Wanted ve Carbon da ekle bence.
GTA : Vice City ve San Andreas
FlatOut 2
Bus Driver
ETS 1
Plants vs. Zombies

Vay be. Bu oyunu herkes bilmez. Bilenler de kolay kolay hatırlamaz diye düşünüyordum hep ama benim hiçbir zaman aklımdan çıkmayan oyunlardan biri.. Birkaç tane daha yazayım öyleyse..

Metal Slug serisi, Little Fighter 2 Remastered, Red Alert 2 ve Red Alert 3, Urban Freestyle Soccer, Scarface: The World Is Yours

Zaten yeterince oyun önerisi yapılmış ama bu oyunların önerildiğini görmedim sanırım. Belki atılan görsellerde olabilir ama o kadar detaylı bir şekilde incelemedim. Büyük ihtimalle önerilmemiştir diye bunları da özellikle belirtmek istedim.

Anladım. Bir nevi boş vakitlerinde ara sıra hem kafa dağıtmak hem de biraz nostalji takılabilmek için arşiv yapıyorsun aslında sen. Söylediğim oyunları ve arkadaşların diğer önerdiği oyunları mutlaka yedekle derim. Özellikle de arkadaşın attığı görseli inceleyebilirsin. Dediğim gibi zibilyon tane oyun var. Sadece belli başlı şeyleri yedeklemek isteseydin eğer, çok daha kolay olurdu aslında ama genel anlamda sorduğun için yedekleyebileceğin bir sürü oyun çıkıyor karşına.

Keşke gece hepsini yedekleseydim internetim yok ve oyunumda yok.

Battlefield 2, NFS Carbon Most Wanted(2005 versiyon),CS 1.6, CS Source CS 1.6 özellikle hâlâ oynayan çok kişi var.