Diger nıot alma uygulamalarini kullanmadigini icin Keep'in gelismis bir uygulama oldugunu dusundugunu varsayiyorum.
Esprisine etiketlemiştim ama...
Keep felsefesine göre güçlü bir uygulama. Zamanında Notion kullanıyordum. Ama belli bir yerden sonra ağır olduğu için bıraktım. Şu an Obsidian kullanıyorum. Obsidian'ın PKM, Zettelkaten metoduna göre yapılandırılmış olması falan çok iyi. Benim gibi üretken ve yaratıcı insanlar için biçilmiş kaftan.
Logseq'e de baktım ama outliner bazlı blok yapısı sebebiyle pek benlik değil. O da felsefesine göre çok güçlü bir uygulama ama benlik değil.
Hocam bence birkaç not uygulaması hakkında bilgim var ve Keep'e güçlü demek = değildir bilgisizlik. Bunun yanında güçlü = değildir gelişmiş.
Daha dogrusu resim vb ekleyebildigin icin artik vefat eden Wordpad desek daha dogru.
Hocam sesli not alma özelliği var.
Görsel not özelliği var.
Hatırlatıcı kurabiliyorsunuz.
Konum bazlı hatırlatıcı kurabiliyorsunuz; yani örneğin X konuma hatırlatıcı kurdunuz, uygulama oraya gittiğinizde size bildirim gönderiyor.
Ayrıca kart bazlı arayüzü de "anlık fikirleri yakalama" felsefesine çok iyi hizmet ediyor.
Ayrıca Google Keep, Google Drive, Docs, Gmail vs. ile de entegre çalışıyor. Bu benim pek işime yaramıyor ama olsun. Google ekosistemi de özelliklerindendir.