Herkese iyi günler dilerim bugün size bir sorum olacak. Hangi yazılımları veya araçları kullanıyorsunuz bizimle paylaşın. Tavsiye ettiğiniz programlar neler?
Espanso (kısaltmalarla uzun şeyler yazmanı sağlayan muazzam bir uygulama)
Bitwarden
Heroic games (epic games'in kötü çalışan Launcher'ı yüzünden kullanıyorum)
Zapret-win-bundle(Goodbyedpi'dan daha iyi çalışıyor)
Ear trumpet (bütün sesleri tek bir yerde toplayıp kapatıp açmak veya sesini azaltmak için kullanıyorum)
Rivastatic tuner (stutterları en aza indirmek için)
Everything ve Everything toolbar (Microsoftun kötü çalışan dosya arama özelliği yüzünden kullanıyorum)

Şarkı dinlemek için: Apple müzik kullanıyorum.
Video ve fotoğraf ve tasarım işleri için: Adobe programlarını, Figma, Canva ve CapCut kullanıyorum.
Not ve bir kısım verilerin kaydını tutmak için: Notion, Excel ve Noteful kullanıyorum.
Bilgisayar fanını elle yönetmek istediğimde macs fan Control uygulamasını kullanıyorum.
Disk hızı test etmek için blackmagic Disk Speedtest uygulamasını kullanıyorum.
Uzak masaüstü için @3613 hocamızın tavsiyesi üzerine Rustdesk kullanmaya başladım.
Küçük çaplı 3D modeller yapmak için shapr3D ve Blender kullanıyorum.
Discord için Cloudflare WARP kullanıyorum.
Kod yazımları için VSC ve Xcode kullanıyorum.

• APP Center
  • Brave
  • CloudFlare WARP
  • CPUID CPU-Z
  • CPUID HWMonitor
  • Discord
  • DTS Sound Unbound
  • HyperX NGENUITY
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome
  • qBittorrent
  • MSI Afterburner
  • Steam
  • Kaspersky Standart
  • YogaDNS
  • Windscribe VPN
  • YouTube Music
Bir de tek seferlik tarama araçları var işte. ESET Online Scanner, Hitmanpro, EEK vesaire.

Vesktop => Discord Client (Windows için Vencord kullanmanız daha iyi olabilir) , CSS özelleştirmesi - eklenti desteği v.b. avantajları var.
Jetbrains Rider => Visual Studio alternatifi olarak kullanıyorum , Cross platform & Avalonia ile beraber geliştiriyorum.
Git , Github , Github Desktop , Cursor => Yazılım v.b.
SQLiteBrowser => Basit DB işlemleri için kullanıyorum
yt-dlp , ffmpeg => Medya işlemleri v.b.
MPV => Gelişmiş medya oynatıcısı
Jellyfin MPV Shim => Jellyfin sunucularından izlenilen videoyu MPV ile açma - upscale ederek oynatma v.b. destekli , örneğin anime4k
Steam , Heroic Game Launcher , Lutris => Oyun
OBS => Yayın ve video kaydı
Youtube-music (th-ch) => Youtube Music için electron masaüstü uygulaması , eklenti ve özelleştirme destekliyor.
Remmina , Anydesk => Uzak masaüstü bağlantısı
LACT => GPU fan & overclock v.b.
nvtop , btop , Mission Center => Görev Yöneticisi
Easy Effects => Ses için EQ veya mikrofon için özelleştirmeler v.b.
Kde Connect => Android telefonumla bilgisayarım arasında iletişim sağlıyor , Bildirim - SMS - Dosya transferi - Medya yönetimi , Pano v.b. birçok özelliği bulunuyor.
yazi => Terminal tabanlı dosya yöneticisi
zen browser => Firefox tabanlı tarayıcı , birçok özelleştirme imkanı v.b. sunuyor ama performans olarak chromium tabanlıların yanına yaklaşamıyor.
duplicati => Yedekleme amaçlı kullanıyorum , Örneğin günlük olarak belirli konumdaki dosyaları GDrive göndermeden önce sıkıştırıp şifreliyor ve öyle yüklüyor ( gerekliyse)
qBittorrent => Bana göre en iyi torrent clienti

Liste uzadığı için şimdilik bu kadar yazıyorum.