E eypust Uzman Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 62 Çözümler 2 Beğeniler 14 28 Ocak 2025 #1 Merhaba, Bilgisayarımda Windows 11 yüklü ve dili İngilizce. Klavye ayarım Türkçe İnternetten bir altyazı dosyası indirdim. Not defteri ile açtığımda Türkçe karakterler görünmüyor veya garip şekilde görünüyor. Ama ben boş not defteri açtığımda düzgün bir şekilde Türkçe karakterleri yazabiliyorum. Dosyayı UTF-8 şeklinde yaptım ama olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2025
Merhaba, Bilgisayarımda Windows 11 yüklü ve dili İngilizce. Klavye ayarım Türkçe İnternetten bir altyazı dosyası indirdim. Not defteri ile açtığımda Türkçe karakterler görünmüyor veya garip şekilde görünüyor. Ama ben boş not defteri açtığımda düzgün bir şekilde Türkçe karakterleri yazabiliyorum. Dosyayı UTF-8 şeklinde yaptım ama olmadı.
yunus Üstün Açılış Hamlesi Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 2.012 Makaleler 7 Çözümler 89 Beğeniler 1.558 Yer javascript:alert(document.cookie) 28 Ocak 2025 #2 Jubler Subtitle Εditor ile dener misin?
KS KS E eypust Uzman Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 62 Çözümler 2 Beğeniler 14 30 Ocak 2025 #3 yunus dedi: Jubler Subtitle Εditor ile dener misin? Genişletmek için tıkla... Maalesef yine aynı sorun var.
yunus dedi: Jubler Subtitle Εditor ile dener misin? Genişletmek için tıkla... Maalesef yine aynı sorun var.